My Followers

Thursday, February 2, 2017

MORA essential by Mira Filzah


Alhamdulillah. Di permulaan tahun 2017 ni, hani nak ajak kawan kawan semua jom bersama hani menjaga wajah & diri bersama mora essential by mira filzah!😍 cantik & bersihkan wajah dengan mora argan cleanser & merawat wajah dan badan bersama mora argan oil. Setiap orang itu menawan, tidak perlu sebarang makeup hanya penggunaan mora essential anda merasa kecantikan semulajadi anda! Tunggu testimoni dari hani sendiri dengan penggunaan mora essential dan lain lain lagi info dari mora essential. Serius, memang best,kulit dibelai, berseri berseri kulit wajah. Now, hani agent sah mora essential. Dont miss! Jgn ketinggalan every moment with mora essential. Jom cantik bersama tahun ini. whatsapp hani 0109107433. 

#sayapakai
#sayajual
#moraessential by mira filzah
#saya agent sah mora essential
#
#picturephotosnapbyme
#penjagaanmukabadansaya
#anda bila lagi?
#jadikan mora essential antara koleksi penjagaan diri anda



1) Mora Argan Cleanser
2) Mora Argan Oil 15ml
3) Mora Argan Oil 30ml

Ada apa dengan mora essential? Mora essential terdiri drpd 
1) mora argan cleanser (pencuci muka)
mora argan cleanser sedap sangat dipakai dpt menghilangkan tanda2 penuaan, melembapkan kulit, melembut, melicin,menyegarkan, mematikan pigmen hitam pad kulit dan membersihkan kulit wajah.

2) mora argan oil 15ml & 30ml (minyak argan)
berasaskan 100% minyak argan asli. Tiada bahan aktif/ bahan kimia boleh digunakan sesiapa sahaja baik lelaki dan perempuan. Argan oil juga boleh dijadikan sbg toner kulit, pelembap kulit, serum & sbg asas solek. Argan oil bukan sahaja boleh disapu diwajah tapi juga di bahagian anggota badan bermasalah, bibir kering,kuku, berparut, stretchmark , eczema, allergic dll. Sesuai semua peringkat umur. Gunakan argan oil untuk kegunaan rutin harian  kerana bebas bahan kimia dan pure asli argan oil sangat baik untuk kulit anda sihat dan menawan. Gunakan selepas cuci muka setiap pagi dan sebelum tido. selepas cuci muka, amik argan oil 1,2 titik letak atas tgn sapu dan serata di muka wajah dan pakai compact powder, siap. Laki pun sama amalkan.  Semudah itu saja! Tak percaya mai try  😍 jom.cantik tanpa bahan kimia jom..




Monday, June 17, 2013

mybff tikah wedding

Masa cuti sekolah bulan 5 baru ni, one of mybff dari highschool kawin. tikah ni sy kenal mase our 1st belajar tingkatan, mase masuk tingkatan 1 dulu die duduk belakang meja sy. wahh still remember you know. hihi.. pejam celik pejam celik. tgk dari 13tahun dulu start kenal dan berkwn baik smpai sekarang 25years old. Sampai la juga akhirnya jodoh tikah untuk mengakhiri zaman bujang. Alhamdulillah. :)

Mase wedding tikah, actually sebelum akad nikah, ade majlis pertunangan. that time nk pergi tapi sy ade problem yg urgent xdpt hadiri. sy pergi ke kl untuk 2hari. so hari yg tikah akad nikah tu, dlm tgahari sy balik lipis dri kl bersama kawn baik kami jugak,ain. so smpai ptg around 5pm o'clock camtu. Then malam tu, wani, saza, and ain datang amik sy untuk pergi ke majlis akad nikah tikah. so, sy xdrive malam tu memandangkan rumah sy antara paling jauh n tikah plak akad nikah kul 10malam. habis plak sesi nk photo pe semua da lewat. so xbegitu manis untuk sy drive sesorang pulang ke rumah tgh2 mlm. then all bff tu la amik dan hantar sy pulang ke rumah.

esoknya pulak. majlis kenduri ye. after balik malam tu,  sangat2 letih xcukup rest smpi2 sakit tekak. hehe, bgn esoknya pagi tu terus pergi wedding tikah. tlong n tunggu tikah. sampai la wedding tikah ke petang. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Tikah, i'm really happy for you. taking care of your marriage. dapat anak2 cepat my dear :) much love. muahhh

express update. hehe





thanks & happy reading :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...