My Followers

Monday, June 17, 2013

mybff tikah wedding

Masa cuti sekolah bulan 5 baru ni, one of mybff dari highschool kawin. tikah ni sy kenal mase our 1st belajar tingkatan, mase masuk tingkatan 1 dulu die duduk belakang meja sy. wahh still remember you know. hihi.. pejam celik pejam celik. tgk dari 13tahun dulu start kenal dan berkwn baik smpai sekarang 25years old. Sampai la juga akhirnya jodoh tikah untuk mengakhiri zaman bujang. Alhamdulillah. :)

Mase wedding tikah, actually sebelum akad nikah, ade majlis pertunangan. that time nk pergi tapi sy ade problem yg urgent xdpt hadiri. sy pergi ke kl untuk 2hari. so hari yg tikah akad nikah tu, dlm tgahari sy balik lipis dri kl bersama kawn baik kami jugak,ain. so smpai ptg around 5pm o'clock camtu. Then malam tu, wani, saza, and ain datang amik sy untuk pergi ke majlis akad nikah tikah. so, sy xdrive malam tu memandangkan rumah sy antara paling jauh n tikah plak akad nikah kul 10malam. habis plak sesi nk photo pe semua da lewat. so xbegitu manis untuk sy drive sesorang pulang ke rumah tgh2 mlm. then all bff tu la amik dan hantar sy pulang ke rumah.

esoknya pulak. majlis kenduri ye. after balik malam tu,  sangat2 letih xcukup rest smpi2 sakit tekak. hehe, bgn esoknya pagi tu terus pergi wedding tikah. tlong n tunggu tikah. sampai la wedding tikah ke petang. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Tikah, i'm really happy for you. taking care of your marriage. dapat anak2 cepat my dear :) much love. muahhh

express update. hehe





thanks & happy reading :)

8 comments:

Anonymous said...

Captain christopher Kane and Diane Galliano also won fashion awards.
It is a very highly potent scent that 's described simply on the grounds that intense. Now you have an associated with how your attendees feel when a person will invite them to produce you feedback. As they used grey along colours in combination. http://www.mibuzz.net/CaroleArch

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

Arfahani Arsad said...

ramai nya kawen!
singgah sini :)
http://dirihani.blogspot.com/

Cik Puan Rara said...

tahniah.lepas ni awak pulak =)

tenku butang said...

Haiii.. cakkk..
Done singgah n follow sini no. 982,
Sudilah kiranya follow me back yea..
Salam kenal.. heee..Pasni leh lea kita
kunjung mengunjung selalu yea..

http://tengkubutang.blogspot.com/

2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Ania said...

Salam kenal Han! Saya dari team Kumpulbagi. Sy baru menemukan blognya. Nice!
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files/catatan universitas dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

aryh884 aryh884 said...

台中徵信社價格,出軌,工商徵信,外遇,財務公司
徵信協會 ,合法徵信社,免費法律諮詢,論壇
台中徵信社,免費諮詢律師,法律諮詢,徵信,徵信社,抓姦,徵信公司,徵信社工作
心理醫生,捉姦,新竹徵信社,離婚證人,花蓮徵信社
高雄徵信社,基隆徵信社,捉猴,尋人徵信社,女人徵信社,合法徵信社,財務顧問,論壇
外遇搜證,徵信社推薦,屏東徵信社,徵信社工作,台中徵信社,女人徵信社
蒐證,女人徵信,桃園徵信社,婚外情
徵信社工作,財產徵信,雲林徵信社,尋人查址
彰化徵信社,通姦,免費法律諮詢,台中徵信社工作,出軌
合法徵信社,法律諮詢,免費法律諮詢,律師,婚姻挽回,追蹤器
台中徵信公司,通姦,離婚,婚姻
錄音,女人徵信社,心理諮商,法律諮詢服務,

Wanie Seuk said...

hyeeee.
saya ada jual kain songket cetakk.. nice to make baju raya actually. i have the samplee. hurmm. come and visit my blog please http://wanieseuk.blogspot.com/2015/12/songket-part-1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...