My Followers

Wednesday, May 1, 2013

wedding wedding kawan kahwin kahwin friends

Assalamualaikum...

please don't be suprised. I'm back! kehkeh

wahhh lama sangat2 x menaip kat blog ni. Bila idea datang n nk start menaip je mesti ade hal je smpi terngendala dari hari ke hari, minggu ke minggu, dan akhirnya bulan ke bulan. But I will make sure not year to year. ok. hehehe..

Sejak akhir2 ni mood nk menaip tu ade cuma bila keletihan and ade kerja skit ilang terus mood nak menaip lagi2 bila badan da landing atas katil. xpe , next day boleh update. sampai la akhirnya today sy amik masa tuk update my blog. *diri tengah semangat nk update, so update lelaju*

start last year lagi memang tahun makan gulai kawah je. 2012 semua pakat nak amik tarikh cecantik gitu kan 02.12.2012 ade yg 12.12.12 < ni paling cantik. hehe and the other one yg sangat cantik juga 20.12.2012. tapi bukan la sebab tarikh ni reason kahwin. bila jodoh sampai menikah la seseorang tu. so congrats pada semua yg sudah menamatkan zaman bujang.* i jugak belum lagi, haha* and macam2 tema kaler, so cantikkkkk, beautiful, gojessssss.

ramai la jugak kekawan yg da mendirikan rumahtangga. my bestfriend pun alisa da menamatkan zaman bujang. and she's pregnant now. I'm really happy for her. Dan jugak kawan2 sekolah dulu, seuniversiti, so ade yg dpt pergi ada yg xdpt pergi. sedara kazen2 pun kahwin. mmg ramai la. hehe.so entry ni kumpul je semua sekali. easy and fast! :) so yg ade sini entry edisi kawan2 belajar yg menamatkan zaman bujang. yg ni more tu kawan2 sekolah sbb dekat kg je kan.


By the way, hani doakan semuanya berbahagia dunia akhirat, jagalah hubungan itu  sampi ke syurga kerana Allah, InsyaAllah.

so,here some pictures wedding that I'd attend to* yg ade amik pic with pengantin*. ade yg xamik pun pic dgn pengantin. pengantin busy la melayan tetamu yg dtg kan. hehehe




tahniah azwa dan pasangan 


tahniah alisa dan pasangan


tahniah nor dan pasangan


tahniah bazilah dan pasangan


tahniah dik ema dan pasangan

tahniah solehah dan pasangan.

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH untuk semua pengantin baru. Hani doakan moga kawan2 semua dapat menyempurnakan kehidupan berumahtangga ini dengan kesabaran, kegembiraan, kebahagiaan dan seumpamanya. berbahagia dunia akhirat. amin ya rabbal alamin.

*next got many friends lagi invite kahwin*

thank you & and happy reading.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...