My Followers

Tuesday, January 8, 2013

selamat tahun baru 2013

Assalamualaikum semua...

Tahun ni da pun masuk tahun 2013! wahh cepat sgt2 masa berlalu. kehidupan menjadi lebih perlu matang, bertanggungjawab dan berazam menjadi yg lebih baik. Pada tahun ni jugak umur sudah meningkat 25tahun. Bila teringat umur 25tahun ni, cam caye xcaye je.. betul ke ni umur 25tahun? hehe..

Pada tahun baru ini jugak, da berstatus sesuatu untuk seseorang. Dan InsyaAllah bertukar lagi nanti statusnya. Amin. So, tuk new year ni, kat kg saya ade sambutan tahun baru cam biasa tiap2 tahun. memang suka sgt sebabye nak makn free bnyk2 dan tgk firework, bunga api. Serius cantik sgt2. bila tgk bunga api tu. terasa diri di awang awangan dan hati berbunga bunga gitu.. sila muntah :P

So, di kesempatan ini, saya nak ucapkan selamat tahun baru pada semua, pembaca pembaca blog saya, terima kasih sudi baca :) dan kepada semua yg mengenali diri ini. kalau xkenal pun sekali , kita boleh kenal kenalan kan :) Saya harap semua perancangan tahun 2013 ini berjalan lancar. Amin Amin Amin ya rabbal alamin.

Tahun 2012 pula merupakan tahun manis buat saya. Boleh dikatakan hampir semua impian sy dapt dikecapi walaupun kecik hingga ke besar. Sy mmg bersyukur sgt2 pd ALLAH S.W.T dan sgt2 berterima kasih pada ALLAH. sy sayanggg ALLAH sgt. :)

This is my latest pic 2013, permulaan dengan jerawat di dahi. terima kasih :0



owh, tidak lupa jugak. Happpy bufdaaayy to my handsome brother, abg yus. moga ceria2 selalu dan murah rezeki and cepat cepat kahwin ;) bufday nya 1/1/2013 yang ke 2tutttttt . hihi. satu dunia sambut bufday dia. itu tidak adil.ok sy terima :)

Terima kasih & happy reading :)

2 comments:

Sopida Ida said...

selamat tahun baru walaupun dh agak lmbt hehehe ^^

Han Alfi said...

Ida, mekasih dear. You too ! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...