My Followers

Friday, January 18, 2013

Best ke instagram?

salam. haii 1 malaysia :)

Semalam, seronok sangat tgk maharajalawak mega. Letih ketawa :D. Sape yg ketinggalan  smlm tu, pemenang maharaja lawak mega iaitu jozang, second, jambung ketiga shiroo*lawak shiro paling sweeett cecangat*haha keempat boboi & kelima saywho. Dapat rm500ribu pemenang malam tu, kayo rayo jozang. haha

tp entry ni bukan nk cite serbab serbi sal maharaja lawak. hehe. Baru baru ni sy ade bukak akaun instagram. Baru baru ni tu baru 2hari aje. :) saje tangan gatai sgt nk bukak akaun instag gara2 asyik tgk gambar leuniey yg comel lote *bini apex penjaga gol* & nora danish. comel sgt.

so, bila da create akaun to ok la. fyi, instagram ni available tuk phone cam android, samsung android yg ada capacity besar, i phone 4, 5 camtu lah. kalau blackbery xsure, rasanya blackberry xde application instag ni. even sy bb user.

so, kalau my opinion. antara social networking ni, instagram the most yg paling simple n easy la. berbanding facebook n blog. twitter pun ok jgk. Tapi sy lagi prefer fb & blog. Instagram ni xramai sgt main memandangkan application ni pun limit tuk android2 phone camtu. kalau ikutkan facebook org akan more too privacy sbb fb ade banyak mende yg might be kita share about our routine life. some people will share to their close ppl or people yg diorg kenal. macam sy facebook sy just approve kawan2 yg sy kenal, at least sy kenal muka n penah jumpe face to face xkesah kenal masa kecik ke ape.

So, kalau mcm intagram ni, senang je upload pic, komen like. simple. instagram ni for me xde private pun its ok depends to user. sbbye instagram most user upload pic foods, items camtu rather than pic yg nampak face kita kan. gambar2 buku ke, kereta ke anything tuk share with all.

So, sesiapa yg ade instagram tu boleh la nk follow instagrm sy. Tapi my instagram ni mcm tu aje xde la often sgt nk men, bb die just bout gmbr. kalau ade somthin to share tu ade la pic bru2. hehe. Anyone yg ada add fb tp sy xkenal nk approve kan boleh nk follow blog n instagram sy.  so, best xbest instag tu. its your rate :)

http://instagram.com/hanalfi/ 

ade la 3kping pic. haha





thank you & happy reading :)


10 comments:

ejulz said...

bb xleh.. hehe

evangelistaNiL said...

heee . ! comel belog jemput lah join kalau sudi .. ehehe ..nil harapkan semoga hepy2 selalu . jgn lupa visit nil ye ..
http://www.nilfieyna.my/2013/01/segcon-top-komentar-blogwalking-setia.html

Miss Volvo said...

instagram tu sy guna untuk amik gmbr mknn dan apa2 je la yg indah d mata sy hehehe

Anonymous said...

肥満は、最近のアメリカ
人に関する全
体の多くに基づいて直面
して多機能困難な時期かもしれません

My site ... chanel 財布

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Anonymous said...

ストッパーが金属
で作られている場合は、それが
偽物であるこ
とは間違いあり
ません

Also visit my web site: シャネル コピー

Han Alfi said...

ejulz : yup, bb xde app IG.

Han Alfi said...

evengelista : thank you dear singgah sini. insyaAllah visit your blog too :)

Han Alfi said...

miss volvo : me too, tapi rasanya byk gmbr sendiri dr items hihi

Han Alfi said...

batu adventure : nice day too :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...