My Followers

Sunday, December 9, 2012

My sweet BUfdaY

Assalamualaikum guys.. goodnite!
its already 11.43 pm

owh. update lelaju sesangat.. sebb da mengantuk sesangat.. sebab esok kena bangun pagi sesangat.. sebb esok nak pergi keje yg *tak sesangat*.. klu lambt saya terpaksa drive kerete laju sesangat.. & balik keje nk cepat aje sesangat >> HOME SWEET HOME.. okay stop.

Actually sweet my bufday ni biasa2 je, tapi seseorang yg tahu menghargai even sekecik mana pun perbuatan atau event, sambutan kita akan rasa berbunga bunga sgt hati ni gembira yg teramat. Jadi bersyukur selalu dengan nikmat Allah s.w.t beri. Even sy yg tgh menaip ni pun Alhamdulillah sbb diberikan kesempatan untuk share my new entry.

Simple saja, my bufday 27september 2012. Owh sudah beberpa bulan yg lalu. Sorri xsempat sesangat nk update. Macam biasa share story about my life. Kongsi happy dan sy mmg suka share story diri kita sendiri dari bercerita pasal org lain. Sbb nanti klu pasal kita just pasal kita. Pasal org lain, artis ke pape yg baik boleh ikut teladan yg xbaik tu xpyh la kita nk share2. apetah lg mengata ke, aibkan org ke, marah orang ke itu ini dan sewaktu dengannya.Sebb itu pun da mengambarkan siapa kita, attitude kita. mengadu la pd Allah adik2. tp terpulang individu, lain org lain caranya* habis merapu tah pape* da ngantuk gini jadinya :P

Bufday kali ni ade la dapat skit hadiah2 dari kawn terdekat. Alhamdulillah & wishes yg xhenti. Di kesempatan ini, Han nak ucapkan terima kasihhh byk2, sbb ye wish bufay saya. SERONOK sgt baca wish korang dan terima kasih sbb egat. So, saya mampu doakan kamu semua bahagia dunia & akhirat. Amin ya rabbal alamin.. :)
 
 










Ini lah antara2 hadiah ye yg sempat diupload share kan. Mekasih Alhamdulillah. korang pun leh bg hadiah camni gak kat adik2, teman2. simple tapi da buat orang yg menerima hadiah tu gembira sgt. Hubungan pun menjadi lebih rapat.




Thank you & happy reading :)



1 comment:

Anonymous said...

Retail discount rates will start out at 4pm, and the food will be
served from six-9pm. Then you can make extra and you can defeat other sellers.
The caps that comes in elementary, medium and big are rarely constantly befitting everybody.
It can accommodate any relaxed situation and also for all
age groups.

my blog; sunhaber.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...