My Followers

Friday, December 7, 2012

Lagi bersama teman rapat :)

Assalamualaikum.. supriseee!!!

Suprise after 2 months i guess xupdate blog! hehe. ni mimpi agaknya ase nk menaip je kat blog ni.. ye la kita bukan adik  ke pape ke ngan kakak "Fatin Liyana" yg femes blogger lagi tercantik yg memang ade peminat tersendiri. hehe.. ni sempoi ye blog.. seadanya saye.

Actually, xde pape sgt pun nk update. tapi tangan menggatal sgt nk menaip. sikit je pun taip. RINDU kat blog ni pun ade. kesian tuan maleh nk update blog. sbb BUSY mengatur langkah hidup yg penuh dugaan dan cabaran ini. hehe :)

owh, so sepanjg xupdate blog ni mmg byk sgt event & mcm2 pergi sana sini. Keluar sana sini, tambah lagi da pakai kereta sendiri. so kereta xleh duk lam parking aje. nk bergerak aje.. hehe




 
 
Yang ni bersama teman2 rapat jejalan di raub, pahang. Time ni waktu mlm sbb kami tgu kawan lagi sorang ni habis kerja kul 5. so jejalan pun xkemana sangat melainkan tempat lokasi pertama pergi mesti la bertemakan MAKAN. hehe nanti next entry ;)
 
Thank you & happy reading :)

2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

patutlah dh lama xnmpk update

Han Alfi said...

mysara: aha.. hihi, nantikan next3 entry haa tahu la nape xupdate sgt.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...