My Followers

Monday, December 24, 2012

BABY baby

Assalamualaikum w.b.t
Pejam celik pejam celik, sekejap je kita da berada di akhir tahun 2012. Wah cam xsangka tahun depan da masuk 2013 da. Semakin hari semakin meningkat usia. Dan semakin hari kehidupan akan pasti berubah, berubah ke fasa yang lebih memikul tanggungjawab tak kira kehidupan sendiri, keluarga, agama dan negara.

Akhir tahun ni cuti sekolah dan memang ramai sangat2 orang kahwin, termasuklah kekawan yg kahwin. Sampai dalam 1 hari tu 3 orang sahabat kahwin pada hari yg sama. Itu lah kalau da jodoh telah tertulis.

Minggu baru ni, sabtu ahad 2 2 hari makan gulai kawin. Sabtu tu after balik makan kenduri kahwin, saya sempat lagi mengenyangkan perut round ke berapa tah petang tu saya pergi majlis tahlil kawan baik saya, ain pula. Kebetulan kawan baik saya lagi , saza *rumah diorang dekat, saya je jauh, sekian.* dapat anak sedara baru. nama pun xbagi lagi. sangat la comel kecik je. Nak dukung pun takut2 sbb kecik sangat.

Lepas tu, main2 ngan baby ni dalam fikiran *teringin sgt nk anak sendiri, camne agaknya rupa macam saya ke blablabla. hikhik*




Thank you & happy reading :)
*xtau nk wat tajuk ape entry :P *

7 comments:

faY said...

suka tgk beby!

Han Alfi said...

fay: kita pun! hehe :)

Nur Azila said...

sy peminat baby.. samalah byk dapt invite dr kawan2.. anda bila lagi? hehehe

Nur Azila said...

join site ni.. happy blogging.. keep in touch.. :)

Han Alfi said...

zila : hehe.. insyaAllah, bila tiba masanya.. :)

follow ur site too! thank you dear

kak nora said...

SELAMAT TAHUN BARU..

Han Alfi said...

kak nora: tq.. happy new year too! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...