My Followers

Monday, December 24, 2012

BABY baby

Assalamualaikum w.b.t
Pejam celik pejam celik, sekejap je kita da berada di akhir tahun 2012. Wah cam xsangka tahun depan da masuk 2013 da. Semakin hari semakin meningkat usia. Dan semakin hari kehidupan akan pasti berubah, berubah ke fasa yang lebih memikul tanggungjawab tak kira kehidupan sendiri, keluarga, agama dan negara.

Akhir tahun ni cuti sekolah dan memang ramai sangat2 orang kahwin, termasuklah kekawan yg kahwin. Sampai dalam 1 hari tu 3 orang sahabat kahwin pada hari yg sama. Itu lah kalau da jodoh telah tertulis.

Minggu baru ni, sabtu ahad 2 2 hari makan gulai kawin. Sabtu tu after balik makan kenduri kahwin, saya sempat lagi mengenyangkan perut round ke berapa tah petang tu saya pergi majlis tahlil kawan baik saya, ain pula. Kebetulan kawan baik saya lagi , saza *rumah diorang dekat, saya je jauh, sekian.* dapat anak sedara baru. nama pun xbagi lagi. sangat la comel kecik je. Nak dukung pun takut2 sbb kecik sangat.

Lepas tu, main2 ngan baby ni dalam fikiran *teringin sgt nk anak sendiri, camne agaknya rupa macam saya ke blablabla. hikhik*




Thank you & happy reading :)
*xtau nk wat tajuk ape entry :P *

Sunday, December 9, 2012

My sweet BUfdaY

Assalamualaikum guys.. goodnite!
its already 11.43 pm

owh. update lelaju sesangat.. sebb da mengantuk sesangat.. sebab esok kena bangun pagi sesangat.. sebb esok nak pergi keje yg *tak sesangat*.. klu lambt saya terpaksa drive kerete laju sesangat.. & balik keje nk cepat aje sesangat >> HOME SWEET HOME.. okay stop.

Actually sweet my bufday ni biasa2 je, tapi seseorang yg tahu menghargai even sekecik mana pun perbuatan atau event, sambutan kita akan rasa berbunga bunga sgt hati ni gembira yg teramat. Jadi bersyukur selalu dengan nikmat Allah s.w.t beri. Even sy yg tgh menaip ni pun Alhamdulillah sbb diberikan kesempatan untuk share my new entry.

Simple saja, my bufday 27september 2012. Owh sudah beberpa bulan yg lalu. Sorri xsempat sesangat nk update. Macam biasa share story about my life. Kongsi happy dan sy mmg suka share story diri kita sendiri dari bercerita pasal org lain. Sbb nanti klu pasal kita just pasal kita. Pasal org lain, artis ke pape yg baik boleh ikut teladan yg xbaik tu xpyh la kita nk share2. apetah lg mengata ke, aibkan org ke, marah orang ke itu ini dan sewaktu dengannya.Sebb itu pun da mengambarkan siapa kita, attitude kita. mengadu la pd Allah adik2. tp terpulang individu, lain org lain caranya* habis merapu tah pape* da ngantuk gini jadinya :P

Bufday kali ni ade la dapat skit hadiah2 dari kawn terdekat. Alhamdulillah & wishes yg xhenti. Di kesempatan ini, Han nak ucapkan terima kasihhh byk2, sbb ye wish bufay saya. SERONOK sgt baca wish korang dan terima kasih sbb egat. So, saya mampu doakan kamu semua bahagia dunia & akhirat. Amin ya rabbal alamin.. :)
 
 










Ini lah antara2 hadiah ye yg sempat diupload share kan. Mekasih Alhamdulillah. korang pun leh bg hadiah camni gak kat adik2, teman2. simple tapi da buat orang yg menerima hadiah tu gembira sgt. Hubungan pun menjadi lebih rapat.




Thank you & happy reading :)



Friday, December 7, 2012

Lagi bersama teman rapat :)

Assalamualaikum.. supriseee!!!

Suprise after 2 months i guess xupdate blog! hehe. ni mimpi agaknya ase nk menaip je kat blog ni.. ye la kita bukan adik  ke pape ke ngan kakak "Fatin Liyana" yg femes blogger lagi tercantik yg memang ade peminat tersendiri. hehe.. ni sempoi ye blog.. seadanya saye.

Actually, xde pape sgt pun nk update. tapi tangan menggatal sgt nk menaip. sikit je pun taip. RINDU kat blog ni pun ade. kesian tuan maleh nk update blog. sbb BUSY mengatur langkah hidup yg penuh dugaan dan cabaran ini. hehe :)

owh, so sepanjg xupdate blog ni mmg byk sgt event & mcm2 pergi sana sini. Keluar sana sini, tambah lagi da pakai kereta sendiri. so kereta xleh duk lam parking aje. nk bergerak aje.. hehe




 
 
Yang ni bersama teman2 rapat jejalan di raub, pahang. Time ni waktu mlm sbb kami tgu kawan lagi sorang ni habis kerja kul 5. so jejalan pun xkemana sangat melainkan tempat lokasi pertama pergi mesti la bertemakan MAKAN. hehe nanti next entry ;)
 
Thank you & happy reading :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...