My Followers

Sunday, July 29, 2012

Time with my bestfriends

Assalamualaikum ....

Ini adalah sewaktu keluar spent time dgr my besfriend sy yg asal ye org kedah tp skang bekerja di KL. pertengahn bulan julai baru ni jumpe. so, kebetulan sy turun kl sbb ada hal yg perlu di settle, and terus contact my bestfriend nk spent time together even jap je sbb lama sgt xjumpe. So kebetulan hri sy dtg die da habis keja. so we're met up at kl sentral.

AFter eating2, chatting2 so kamu berdua pergi tido kat my school besfriend kat kota damansara. Using public transport kami pergi n nasib bek bus masih ada sbb da lewat. Then , hari tu xtido rumah fira ni sbb nk stay kat rumah member sy di kota damansara. Jumpe kawan lama lgi.



This fira my dear :) xtahu nk makn pe senang2 mkn kfc je la. kfc da keluar ayam baru kan. so boleh la taste n appeareance dia. aym baru ni ramai ckp pedas. so sy suka la memandangkan sy suka makan pedas :) n some polka dot fira bought for us. tu pic da makn banyak tu tinggal sikit je. And every each kaler lain2 kuih polka dot tu rasa die lain2. so xsame taste ikut collour dia.

Btw, i want to say thanksss a lot kat fira ni sbb die tanggung/support semua perbelanjaan bus fee/lrt/ makan2 kfc semua. Alhamdulillah murah rezeki hg. N murah rezeki ak dpat bestfriend cam hg. love u muchhh :))





Thank you & happy reading :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...