My Followers

Saturday, June 30, 2012

Pullman Herbalife

Ini sewaktu sy pergi buat pertama kali sesi STS Herbalife di Hotel Pullman Putrajaya. Time ni dapat ilmu tentang produk herbalife and how's to be independet distributor yg berjaya. Sebenarnya dia banyak lg program tp byk jugak xde kesempatan nk pergi. So, dapat  lgi timba pelbagai ilmu.




So, ni pergi bersama kawan universiti pernah kelas sekali mase sem1. Dia yg perkenalkan Herbalife. Memang produk yg sgt bagus.  :D  update short je sbb ni antr entry tertunggak saye ^^"


Thank you & happy reading :)

7 comments:

teratak hati said...

wah menariknya..ramai jgk blogger jual herbalife ni..

herbalife terengganu said...

Hi. Herbalife memang efektif i dah loss 13kg dlm masa 3 bulan.

Han Alfi said...

teratak hati : aah mmg ramai da jual herbalife, n ramai at least tahu product herbalife ni..

Han Alfi said...

herbalife terengganu : Alhamdulillah :)

Anonymous said...

herbalife ni bkn MLM ke?

Han Alfi said...

annonymous: aah MLM, tp kita xaktif sgt pun.. hihi

Anonymous said...

Pelik ni, dah tau MLM nape awk join???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...