My Followers

Sunday, June 3, 2012

Jalan-jalan di Kuala Lipis, Pahang



Assalamualaikum w.b.t


Salam bulan jun semua. Pejam celik pejam celik da sampai bulan jun da kita tahun 2012 ni. Memang cepat sgt masa berjalan sekejap je ase masa berlalu.  Bulan may lepas, agak sibuk sedikit. Semalam pun my kazen kawin. masa nk berblog sibuk sedikit. banyak juga nak wat new entry tertunggak. Ni sy amik masa tu update recent place saya keluar dengan kawan2 iaitu di Kuala Lipis, pahang. Actually my hometown je. haha :D


Baru baru ni, kami dapat hang out together dengan kawan lama. masing2 kebetulan cuti tp ade bebrapa kawan baik xdpt join sebb kerja that time, just kuar lunch je together kat kfc. After pergi makan kfc, tinggal la kami berempat pergi jejalan sekitar kuala lipis. Kami mengunjugi ZOO LIPIS yg hanya memerlukan bayaran rm3.00 dewasa/RM1.00 kanak2. After that pergi Muzium Lipis dekat Bukit Bius hanya bayar RM1.00 je seorang. Yg ni sy nk buat new entry tentang apa yg terdapat dalam zoo lipis n muzium lipis ni. so, tunggu next entry :D


This is a few pictures sy dengan my friends. Kami sangat seronok n enjoy bila dpt bersama. susah kut nk hangout together mcm ni. lagi2 ramai plak kawan2 da and bakal mendirikan rumah tangga.











thank you & happy reading :)



4 comments:

noie said...

happynyer dpt keluar dgn member kan... :)

Ana Farhana said...

lama nye tak g bcuti.. hujung mggu ni nak g gambang, besttt x? hehe

Han Alfi said...

noie : hehe.. aah mesti la happy. lama sgt xjumpe diorg seme.. :)

Han Alfi said...

Ana : pergi gambang tuk jalan-jalan ke? hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...