My Followers

Friday, June 22, 2012

Ain & Tikah :)

Assalamualaikum...

Before ni kan banyak nak update new entry tp tertungakk. Hehehe. So ni nk update skit tentang 2 my besfriends. Kawan baik dari sekolah lagi. Zaman sy menengah mane sempat nak berhandphone handphone. hee, akhir2 form 5 tu baru la ada nk berhandphone. haha. tetibe keluar handphone? xde pape pun. :D

So,cuma nak ckp skang handphone ade, internet ade, facebook akaun ade. so ape lg alasan untuk jauh2 ngan kawan2. Ramai kawan lagi meriah. Betul x. hehe. Even masing2 da jauh, so at least kita dapat berkontek dengan kawan2 lama kita.

So baru baru ni, jumpe kawan baik chatin2, makan2 smpi puas.kebetulan member cuti :)

So, kat bawah ni pic si comey ain. Dapat jumpe byk kali di kl juga hometown. ^_^v



 







Dan ini plak si comey tikah. waktu kami lunch same2. :D Seronok tau dpt jumpe kawan2. terutama kawan lama2 mase skola or yg susah nk jumpe :))

 


Thank you & happy reading :)


2 comments:

NadNod said...

comel je masing2 :D

Han Alfi said...

nad: hee,thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...