My Followers

Saturday, June 30, 2012

Pullman Herbalife

Ini sewaktu sy pergi buat pertama kali sesi STS Herbalife di Hotel Pullman Putrajaya. Time ni dapat ilmu tentang produk herbalife and how's to be independet distributor yg berjaya. Sebenarnya dia banyak lg program tp byk jugak xde kesempatan nk pergi. So, dapat  lgi timba pelbagai ilmu.




So, ni pergi bersama kawan universiti pernah kelas sekali mase sem1. Dia yg perkenalkan Herbalife. Memang produk yg sgt bagus.  :D  update short je sbb ni antr entry tertunggak saye ^^"


Thank you & happy reading :)

Sunday, June 24, 2012

hari hari jadi ^_^

Entry kali ni actually lama lama lama tersangat lama ye cerita.. hehehehe

Beberapa tahun dulu xde blog,tp ni xde la bertahun sgt.. terjumpa pic ni sy ngan my bestfriend yg skang ni busy memanjang. Sbb lisa ni mmg sgt berwawasan tinggi into her life. Bukan sy xberwawasan tinggi, berwawasan tinggi juga tau ^^'. Tapi lisa ni ramai adik2, so sikap die yg sangat prihatin dengan adik adik keluarga itu membuatkan lisa sngt rajin rajin dalam hidupnya.

Ni, bila tgk pic ni rindu n rasa tersemat di jiwa kenangan kami yg muda mudi. hihi. Ni waktu bufday sy, actually dirancang oleh si dia bersama dengan my bestfriend lisa ni. Dan menjadi mangsa atas lakonan dan wakenabeb ni SAYA la org ye ^_^v.

Terima kasih, sebab saya amat lah menyukai  KEZZZUTAN dilakukan kalian. Yg kini sy abdikan di blog ini. :) Tp ketua ye Mr Al inilah. Penolong ketua Mrs Lisa. heee ;D

Diorang buat kejutan bufday sy la that time. itu aje nk share. sbb nk cite dr awal hingga akhirnya 3hari 3 mlm menaip duk bercerita x habis :p

pic ketika di kota bharu, kelate..






Kek yg sy suka sgt2, sbb ade campuran buah buahan. fav buah kiwi tuh ;)


Thank you & happy reading :)

Friday, June 22, 2012

Ain & Tikah :)

Assalamualaikum...

Before ni kan banyak nak update new entry tp tertungakk. Hehehe. So ni nk update skit tentang 2 my besfriends. Kawan baik dari sekolah lagi. Zaman sy menengah mane sempat nak berhandphone handphone. hee, akhir2 form 5 tu baru la ada nk berhandphone. haha. tetibe keluar handphone? xde pape pun. :D

So,cuma nak ckp skang handphone ade, internet ade, facebook akaun ade. so ape lg alasan untuk jauh2 ngan kawan2. Ramai kawan lagi meriah. Betul x. hehe. Even masing2 da jauh, so at least kita dapat berkontek dengan kawan2 lama kita.

So baru baru ni, jumpe kawan baik chatin2, makan2 smpi puas.kebetulan member cuti :)

So, kat bawah ni pic si comey ain. Dapat jumpe byk kali di kl juga hometown. ^_^v



 







Dan ini plak si comey tikah. waktu kami lunch same2. :D Seronok tau dpt jumpe kawan2. terutama kawan lama2 mase skola or yg susah nk jumpe :))

 


Thank you & happy reading :)


Wednesday, June 20, 2012

Sunway Piramid :)

Salam..

Lately, sy ade turun KL tuk settle kan beberapa new things. Banyak sgt planning kena pikir untuk masa sekarang dan in the future. hehe :D. Kalau Allah izinkan InsyaAllah semua ye akan ikut sperti yg diinginkan. Masa turun KL ni banyak tempat pergi. So, ni sy sempat berjalan jalan di Sunway Piramid. Jejalan membebaskan fikiran. haha :D  Here, simple story je nk sharing.

So, beberapa pic diambil nk share sikit aje! :D








Thank you & happy reading :)


Sunday, June 3, 2012

Jalan-jalan di Kuala Lipis, Pahang



Assalamualaikum w.b.t


Salam bulan jun semua. Pejam celik pejam celik da sampai bulan jun da kita tahun 2012 ni. Memang cepat sgt masa berjalan sekejap je ase masa berlalu.  Bulan may lepas, agak sibuk sedikit. Semalam pun my kazen kawin. masa nk berblog sibuk sedikit. banyak juga nak wat new entry tertunggak. Ni sy amik masa tu update recent place saya keluar dengan kawan2 iaitu di Kuala Lipis, pahang. Actually my hometown je. haha :D


Baru baru ni, kami dapat hang out together dengan kawan lama. masing2 kebetulan cuti tp ade bebrapa kawan baik xdpt join sebb kerja that time, just kuar lunch je together kat kfc. After pergi makan kfc, tinggal la kami berempat pergi jejalan sekitar kuala lipis. Kami mengunjugi ZOO LIPIS yg hanya memerlukan bayaran rm3.00 dewasa/RM1.00 kanak2. After that pergi Muzium Lipis dekat Bukit Bius hanya bayar RM1.00 je seorang. Yg ni sy nk buat new entry tentang apa yg terdapat dalam zoo lipis n muzium lipis ni. so, tunggu next entry :D


This is a few pictures sy dengan my friends. Kami sangat seronok n enjoy bila dpt bersama. susah kut nk hangout together mcm ni. lagi2 ramai plak kawan2 da and bakal mendirikan rumah tangga.











thank you & happy reading :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...