My Followers

Wednesday, May 2, 2012

Two days here



Assalamualaikum. 


Baru baru ni saya ada turun kl for two days. Petang sabtu tu naik bus pergi ke kl turun dekat pekeliling. Abg yus amik kat stesen bus. So, malam tu tido dirumah kawan mase kerja di TM kat kiara banglo, Damansara. Hari tu mase keje kat kl sewa kat sini la nice, comfortable, safe and best duk sini. Rental for every month is rm2500 :) Berbaloi lah. full funish .

After sampai je umah kawan, kebetulan my friends nak keluar beli barang sikit. So letak barang terus keluar pergi the curve. Lama xjumpe, borak dan terus borak nonstop. entry kali ni, pic sy xde ye. haha








scenery malam ni through window bilik kawan ni. Sunyi tenang je. even actually busy dengan keta.






Ni suasana pagi dari tingkap atas rumah. cantik sangat permandangan. Time ni snap picture around 7 AM lebih camtu lah. nice scenery. xbusy sangat time nih. 






Keesokkan ye selepas settle kan kerja. Pergi jalan-jalan kat area KLCC, time ni ada fashion show. Harini bace paper ada keluar sal fashion show ni. Start xsilap 19 April 2012 and end at 11 Mei 2012. Ramai sungguh time ni orang. So usha2 tgk fesyen baju terbaru di peragakan. (tapi tgk model je lebih) ^_^v. Actually banyak  pergi tempat lain tapi nk cite yg ni je. hehe ;)






Thank you & happy reading :)

2 comments:

teratak hati said...

dah lama tak menjejak kaki di KL..

Han Alfi said...

teratak hati : owh. g la turun kl sekali sekala.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...