My Followers

Thursday, April 12, 2012

Cuci Kaki bersama DR.FISH;)


Assalamualaikum w.b.t


Lama sungguh xupdate tentang myself sejak akhir akhir bila kesibukan diri melanda. Macam macm perkara berlaku dan harus tempuhi. Dalam pelbagai dugaan tu sempat jugak pergi jejalan la sudah pasti..


Ini waktu sy stay kat KL, masa tu cuti so pergi jejalan area Pasar Seni, KLCC, Masjid Jamek naik LRT. senang, cepat , murah dan selesa( bila time tak ramai orang) tp sentiasa ramai je. So, pergi turun kat Pasar Seni pergi makan kedai kami selalu kunjungi. Pusing pusing sampai letih kaki terserempak kat satu kedai ni. Lama da teringin nak try. So hari tu pergi try punya la excited terus bayar dan cuba!





Tapi bila da duduk, xberani plak nak masuk kaki. Camane ni? so beranikan diri masuk bahagian tumit dia. FIRST TIME, punya la GELI!! menjerit la jugak. then, beranikan diri membiasakan gigitan gigitan manja anak anak ikan kecil ini.. Lama- lama masuk semua kaki. Semua ikan pergi kat kaki saya. (kotor sangat ke kaki ni ke manis sangat ^_^"v) Tengok penuh kaki dengan ikan tu.



Seronok sgt. tp rasa kejap sbb da abes masa sebb awal2 tu lama sgt nk amik masa masuk semua kaki. Tapi tetap puas hati dapat jugak merasa camne. p/s: sy tahu yg psl ade ckp bwk penyakit? sy pun xsure. cube la sape xcube lg :)



Thank you & Happy reading :)




6 comments:

Akmal Aizat said...

macam best je. bole try ni :)

Han Alfi said...

akmal : memang best sgt! pergi try syok :)

Zayani said...

pernah jugak pergi, tapi lepas berita yg die sebakan penyakit tu, tak dah.
btw, bukan spa mcm ni dah di tutup ke?

Mila Ahmad said...

mila pun teringin nak jumpa dr fish ni tapi lepas dpt tau rawatan yang menggunakan ikan ni bawak penyakit xberani la pulak.

Han Alfi said...

zayani : ntah, aritu pergi ade bukak. sbb xpernah try.go on. takat ni xde pape..alhamdulillah

Han Alfi said...

mila : hehe, sy pun pasni xberani da nk pergi.takut jugak bwk penyakit.cukup dpt merasa.
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...