My Followers

Thursday, November 10, 2011

My Big Day ~ Degree Graduation :D


Sekarang baru ada kesempatan untuk mengupdate tentang my big day! Konvokesyen pembelajaran saya selama 3tahun. Dan kini dengan rasminya saya sudah pun menjadi ALUMNI UiTM. Sedih dan gembira bercampur baur sudah habis zaman belajar di Universiti. Banyak sangat kenangan manis pahit bersama dikumpul dan sentiasa dalam ingatan.


Saya nak ucapkan TERIMA KASIH pada keluarga yang datang jauh terutama mak abah yang tngok live anak dia amik ijazah di atas pentas . Mcm mane abah mak, hn okay tak? hehe..


Terima kasih juga buat My Mr Al , yg sudi datang dan juga hadiah yg diberikan. Cantik suka :) Terima kasih juga pada yg lain-lain mengucapkan tahniah dan juga memberi cenderahati yang comey2. Semuanya di simpan baik :)


Tidak lupa juga TERIMA KASIH kepada yg mengucapkan congrats! dan tahniah!. Saya sangat2 menghargainya. Harap kalian semua akan dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin ya rabbal alamin.


By The way, this is my Degree Officially Graduated pictures at Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam on 25 Oktober 2011. Graduate dalam kelas pertama. akhirnya. Alhamdulillah





Di bawah ini gmbar topi terbang yg dilambung oleh kami 3 setiakawan. Ini bersama kawan baik saya dari sem 1 hingga la sem terakhir sem 6. Dan akhirnya kami berjaya melambung mortar board kami bersama sama pada hari konvokesyen kami 25 oktober 2011 !!! Alhamdulillah. Congrats untuk kamu berdua. Ak sayang ampa sangat2. Fira dan Quiah. Best friend everlasting!





p/s : berterabur je upload gambar. So, kat ats tu gmbar bersama keluarga,kawan2, si dia. Sy upload beberapa sahaja di blog ini. More pictures on my facebook ;)


Thank you and happy reading :)


4 comments:

teratak hati said...

tahniah,bestnye konvo kat dewan baru,dulu konvo kat dewan sri budiman je..

Han Alfi said...

teratak hati : aah dewan baru kak.. besar 7 cantik sgt dewan.. sekali ngan ibubapa.. alhamdulillah da abez blaja :)

mysara said...

wah...congratz sis!
tarikh sis konvo same ngan mai la..25hb..mai konvo dip kt DATC gk tp sesi petang...
sis pg ek?

Han Alfi said...

mysara.. owh.. sesi petang ek, akk sesi pagi dik (sidang 8)..

congratulations tuk awk jugak dik. Kebetulan hari yg sama kita konvo ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...