My Followers

Monday, November 14, 2011

Cameron Highlands ku datang lagi

Buat kali ini, cameron ku datang lagi bersama teman baik ku dari sekolah lagi. Masa ni time raya haji memandangkan semua ada balik. Tapi ade jugak member baik yg lain xdapat join disebabkan ada hal masing2. Nak wat camne, bila da dewasa masa xmcam mase sekolah, pg g sekolah tiap ari jumpe kawan2 yg sama je. Haha. Sekarang da lain, nak jumpe pun bila ada cuti je la.

So, kitorang pun plan pergi cameron highlands. Memandangkan xla jauh pun dari tempat kg halaman ni. Sambil g jejalan beli barang2, tgk permandangan, makan makan dan pastinya berborak dan bergembira bersama. Memang best sgt pergi sebb da lama xjumpe ngan kawan2 & hang out together gether ni. :)

Dibawah ini beberapa pic yg dipaparkan. hehe. Mase pergi ni hampir 2oo ratus jugak tgkp gmbar. Bnyak sgt. ni je mampu upload skit. :)











Have a great day guys! ;)

Thank you & happy reading :)



4 comments:

Mila Ahmad said...

teringin nak pergi ntah bilalah kan nak sampai.

Han Alfi said...

Mila : owh pergilah cameron highlands seronok.. hn pun da byk kali pergi, tp ni g ngan kwn2 ;)

faiz said...

jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

Han Alfi said...

faiz : thank you follow. Done follow ur blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...