My Followers

Tuesday, November 22, 2011

11/11/11 Tarikh keramat


11 november 2011 merupakan tarikh keramat bagi abg sy yg melangsungkan hari pernikahan beliau pada malam hari tersebut. Dup dap dup dap berdebar disaat sesi akad nikah dijalankan. Syukur alhamdulillah selesai sudah dan abg nan secara rasmi sudah pun menjadi suami kepada kak nor.

Yay, dapat akak baru! ;) Seronok!

1 minggu sebelum kenduri kat rumah mmg sibuk sgt2. Bangun awal pagi tido tengah pagi sebab buat kerja xhenti2. Balik je kenduri rumah perempuan, start hari ahad tu bermula la episod buat kuih muih, sediakan cenderahati untuk tetamu, kemas rumah, segala macam persediaan. Pada malam jumaat tu pula ada majlis tahlil dan keesokkannya bacaan yassin. Dan seterusnya kenduri menyambut menantu. Alhamdulillah segalanya dipermudahkan urusan. Walaupun penat sangat tapi happy dan gembira sudah semestinya berbaloi dengan keletihan yg dirasa.

Alhamdulillah, si dia pun dapat hadir pada hari kenduri tersebut. :)













Mase hari persandingan pula keesokkannya di rumah pengantin perempuan bertemakan merah putih. Dan seminggu lepas tu di rumah pengantin lelaki bertemakan ungu. Tahniah buat abg tersayang yg telah pun mendirikan rumahtangga. Harap akan bahagia sehingga akhir hayat. Cepat cepat timang anak xsabar nak ade anak sedara :)


Thank you and happy reading :)


6 comments:

Lelaki Ini said...

wah!
tahniah2!


dah followed blog nieyh!

Han Alfi said...

lelaki ini, terima kasih.. alhamdulillah.

tq,will follow back :)

ezzu said...

bgai pinang dibelah dua...pe2 pun moga kekal ke ank cucu..hehehe..:)

Han Alfi said...

ezzu , terima kasih banyak. InsyaAllah amin ya rabbal alamin :))

Miss Volvo said...

tahniah utk abg u :)

Han Alfi said...

volvo : thank you dear.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...