My Followers

Thursday, October 20, 2011

We're together, finally :)

Seronok sangat bila akhirnya saya dapat bertemu dengan my bestfriends dan my mr Al apabila sudah 6 bulan xjumpe. Masing2 duk jauh abes blaja universiti baru ni. Kawan baik saya ni seorang mai dari Pulau Pinang , seorang mai dari Kedah dan sy Pahang. Datang blaja kat Kelantan tok kecek qlate duk cakap utara. Lepas tu balik negeri masing2 bunyi macam2 slang. Haha.


16 oktober aritu kami bakal graduan ni perlu amik jubah, so time amik jubah ni la duk pakat jumpe kawan lama jauh. Kami berjalan selama 3 hari berjimba ramba. Ke sana sini , letih da duk berjalan sampai kaki ni xmampu nk berdiri duk borak borak pasal kisah masing2. Seronok sangat even dapat spent time together sekejap sangat. Kitorang pun jejalan area KL, sebab amik jubah dan konvo dekat UiTM Shah Alam.











Ini plak, time kami amik jubah. Ni kira pre convo lah sempat la snap pic yg xformal ni. Pakai pun kira okay la. Time amik jubah ni pun kami pergi awal patut course kami pukul 2 ptg baru amik jubah ni kami pergi tengahari time course budak lain. Nasib baik boleh amik xperlu beratur panjang2 n tunggu petang. hehe :)








Semua gambar tu, yg tinggi tu quiah dari penang. Lagi seorang tu fira. Yg satu satunya laki tu dlm blog xdop gmbar sape dah melainkan si dia, My Mr Al. Kami semua graduan same course degree in marketing kecuali My Mr Al course degree in finance. Congrats guys :)


Thank you & happy reading :)



6 comments:

encik iqram said...

Congrate... :-)

Han Alfi said...

iqram : thank you so much :)

farah unly said...

congrats~~good luck beratur ya..!!!mr. AL..hem~~3..hahaha

Han Alfi said...

farah : haha, thank you dear.. mr al ni sy miss al ;P

ザ-sylver- S said...

degree in fiance?




eh, finance....silap bace ,hehe

Han Alfi said...

sylver : hehe.. i thought i've made mistake in spelling.. rupanya u ssaeje je.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...