My Followers

Monday, October 3, 2011

The making of ' Istanbul Aku Datang'


Sekarang ni siapa yang peminat setia pelakon cantik jelita lagi bijak and awet muda si manis Lisa Surihani mesti tahu Lisa sekarang ni kan sedang sibuk shooting move bertajuk ' ISTANBUL AKU DATANG' . Cerita ni diorang berlakon di bumi Istanbul, Turkey.

Cerita ni diarah oleh pengarah Bernard Chauly and the script is written by Rafidah Abdullah. So, cerita ni bergenre Romantic Comedy. Hero bergandingan dengan kak lisa iaitu Beto Khusyairy dan ada pelakon lain seperti tomok dan Aizat. Rasa xsabar nak habis pembikinan movie ni, sebab photos the making memang cantik sangat.

So, enjoy the photos ! ;))



















Ini link pages di making of Istanbul Aku Datang http://www.facebook.com/IstanbulAkuDatang


Thank you reading & happy reading :)




2 comments:

Suspek Utama said...

Pheww..minat gila ah aku ngan Beto Kusyairy tu..huhu

Han Alfi said...

utama : kita minat sgt lisa surihani. cantik sgt dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...