My Followers

Monday, October 17, 2011

Hadiah besday special dr org yg special :)



Baru baru ni masa amik jubah konvo. Sy & my bestfriends pakat nk jumpe sesame. Lama tuh xjumpe, mesti la nk g jejalan. So of course la my mr Al pun join sekali.. gumbira ye dlm ati, seronok sgt2 dapat jumpe kawan baik yg dirindui dan si dia. 6 bulan xjumpe lepas habis belajar aritu.


Masa jumpe ni la, My Mr Al kasi hadiah suprised. Yg sy tersipu malu nak tima. kuikuikui.. My mr al, kasi hadiah ni sebagai hadiah bufday sy 27 september last month. Bagi sy, asalkan My Mr Al ni wish dan ingat bufday sy,sy hargai sgt2.. xsangka plak rupanya ye dia nk kasi hadiah bufday yg da lepas ni bila jumpe.





Mula mula tgk kotak ni comey sgt, da suka da sebab pink.hehe, then sy agak cincin je. Tapi bukak rupanya ada gelang sekali.. Terkejut & xsangka sebab design yg mmg sy suka, sy suka cincin 1 je permata xsuka yg besar2 biar kecik je dan suka gelang haluss je. Xsangka My Mr Al kasi design mmg yg sy suka sangat dan nak. thank you so much! I really appreciate this. sgt cantik :)








Thank you reading & happy reading :)



12 comments:

Junk said...

wah.. nice.. ^^

Han Alfi said...

junk : mekacihh :)

syafikah said...

wah besnyer . cantik .dulu pun sy dpt gak.tapi cincin ngan rantai . hihihi

Han Alfi said...

syafikah. hehe, mesti cantik tu dapat cincin & gelang.. tp ni syg rasa nk pakai. hehe

NoRfArAhiN said...

cantik nya ^^.

Han Alfi said...

syafikah.. typing error ** gelang dan rantai..


farahin: hehe, tima kasih mmg cantik :)

Nurulbadiah Lai said...

cantik sgtt syg..sesuai tuk kamu

malas nak login..

nurulbadiah lai

Han Alfi said...

Kak nurul : kak nurul cantikk.. thank you sayang!!! hehe..

syang kak nurul lebih!! ;)

fieda said...

wah ctknya...bertuah bdn..

Han Alfi said...

fieda : mekasih.. sy pun xsgka dia nk kasi hadiah.. :)

syafikah said...

mmg syg sbb org yg kta syg yg bg kn. hihih .... rantai tu sy pkai smpai skrg.dh 3 tahun..hihi.

Han Alfi said...

syafikah : hehe, betulll tu.. simpan molek2 tu, jangan bg putus.. mesti sedih t ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...