My Followers

Thursday, October 20, 2011

Followers blog getting better everyday yg ke 800, tahniah



Dengan ini secara ringkasnya, pengumuman bahawa follower blog Getting better. Everyday yang ke 800 ngam ngam iaitu blog kepunyaan cik fieda. Orangnya comey lotey dan baru sahaja melibatkan dunia didalam dunia blog selama 9bulan dan 1 hari. hehe. Jadi mari la ramai2 kekawan baca dan follow blog dari kakak comey ini.



Ini header blog cik fieda kita neh. Cantik kan kan kan :)




Bila baca blog cik fieda ni bagus sebab banyak tentang isu isu masa kini. So boleh tambah ilmu pengetahuan isu semasa kepada pembaca. Paling menyedihkan tentang entry cik fieda tentang budak kena gilis tu. Aduh, sungguh xberperikemanusia cara mereka hidup disana. Nyawa tu macam xpenting je. Dan yang sy perasan kat blog cik fieda ni pun boleh mengiklankan secara percuma 24jam blog anda. So, boleh la amik part jugak tuk mempromosi blog anda. hehehe.


Sy nak mengucapkan terima kasih kepada cik fieda sebab sudi mengfollow blog saya ni. Blog sy ni pun baru lagi mainnya. Saya budak baru belajar lol. Sy mengharapkan ramai pembaca sebenarnya dari followers. Walaupun byk kesah tentang hidup sy. hehehe. Moga blog cik fieda akan maju jaya dan succes selalu :)



Thank you & happy reading :)



2 comments:

fieda said...

mekasih byk2 buat review blog saya...semoga kita sama2 suksess dlm bidang ni...

Han Alfi said...

Fieda : xde pape lah.. biasa je buat mende ni..xsusah pun.. moga fieda sentiasa terus berblogging ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...