My Followers

Sunday, September 18, 2011

ole ole dari bandung, indonesia



Assalamualaikum readers semua. Sudah lama x mengupdate blog ni. Ini disebabkan oleh beberapa faktor yg menyebabkan owner blog ini malas skit nak mengupadate blog. Sori guys. Raya 2011 baru baru ini, kami sekeluarga xdapat berkumpul semuanya memandangkan kak long & abg long beraya di Bandung, Indonesia. Diorang pun raya lambat sehari dari Malaysia. Malaysia menyambut hari raya aidilfitri hari selasa kan, diorang kat indonesia hari rabu. Selamat hari raya semua, even da terlambat nak wish. Sape yg berpuasa enam, selamat berpuasa enam :)


Ini beberapa cenderahati untuk sy dri bandung ;) Mekasih ! cantik semuanya, gelang,cincin, beg kecil, keychain, kain batik dan baju muslimah ;) Macam2 dibeli tapi sy suka sangat buah avocado sbb leh wat untuk cucian muka dan jus :)




Ni gambar abg long & kak long di kawasan kawah putih. Memang permadangan kat sini cantik sangat cume bau asap dia yg xberapa sedap. Klu xsuka bau leh pakai mask tu. Cuz bau tu leh jugak wat kepala pening. ;)







Thank you reading & happy reading :)


6 comments:

Nadzirah K. said...

cantiknye pemandangan die :)

Han Alfi said...

Nadzirah : aah cantik dan berasap asap cam wap kat kawasan kawah putih.. salah 1 tempat menarik :)

Nini Hartini said...

kawah putih?..panas ke airnya tu?

Han Alfi said...

Nini : aah, kawah putih nama tempat tu.. xpanas pun, boleh main2 sentuh air tu..

man said...

kawah putih kat kawasan gunung berapi ke...

Han Alfi said...

man : aah, xsilap bekas gunung berapi dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...