My Followers

Thursday, September 29, 2011

Coming soon Konvokesyen :)

KONVO KONVO KONVO. Semua yang belajar menantikan saat konvokesyen. Semestinya rasa puas, gembira, sedih bercampur baur perasaan. Yang semestinya perasaan positif lebih terasa kerana kenangan pahit,manis belajar semua habis ditempuhi. :D








Sebenarnya saya da pun menghadiri konvokesyen paling awal dalam hidup sy. Hehehe. Ini masa sy menamatkan pengajian Tingkatan 6 di SMK CLIFFORD. Masa tu dapat anugerah pelajar cemerlang memandangkan dapat 3.50 keatas result STPM. Ini ketika usia 19 tahun la kan.. xegat da. Second picture bersama my BFF, nadiah namlur yg dpt belajar ke UM. Dan sy, Lepas tu sambung belajar di UiTM Kelantan.



Ini topik sebetulnya entry kali ini.. hehehe ;)








Bila tengok gambar di atas ni sudah tentu ye tahu, entry saya kali ini berkaitan konvokesyen. Yang bertanda merah tu nama tuan blog ini. hehe :D Dan tuan blog ini bakal berkonvo Ijazah Pentadbiran Perniagaan Pemasaran tidak lama lagi. Alhamdulillah, Yahoo, Yay, Yeppi. Lepas ni boleh kawin kan mak, abah, abang2 ????? haha :P Saya sudah 23 tahun ma.. hihihi



Bilangan sebenar untuk pelajar kelas pertama ini sampai ke 113.
Sebelum course saya ini ada satu course terlebih dahulu. Jadi bilangan nama pun terus sambung menjadi ke 74. Syukur Alhamdulillah dapat juga saya akan berkonvo dengan First Class ( 3.50 -4.00 CGPA). Cuma xde rezeki saya untuk ANC, Anugerah naib cansellor, memandangkan sem pertama je xdapat dekan, itu pun 0.05 je lagi mata nak dapat dekan. 5 sem seterusnya semuanye dekan.



Tak sabar sabar rasanya nak berkonvo pada bulan 10 tidak lama lagi. Jadi Kepada kawan kawan tahniah akan konvokesyen bakal tiba nanti.



Cepat je masa berlalu, da pun habis belajar universiti. Ini fokus pada career hidup pula :)


Thank you & Happy reading :)



15 comments:

Nini Hartini said...

Tahniah. Bestnya dah grad ijazah.. dulu akk dpt smbg ijazah tp sbb da nk kawen. tu yg x pegi. huhu

Han Alfi said...

Terima kasih banyak kak :) hehe, xpe moga berbahgia selalu kak :D

khairul asrol said...

alaa bestnye graduate .. nak jugak ! hehe


UMNO mahu lagakan LGE dengan sultan johor .. ape kess ??

Han Alfi said...

khairul : hehe, habis blaja graduate la..haha ;D

pepol said...

konvo kt ne?

Han Alfi said...

uitm shah alam.. ko?

is_isaac said...

jumpa kat shah alam weyh! hahaha..
aku 24/10 gak la!!

Han Alfi said...

mail : InsyaAllah, tp ko konvo dulu la, ak 25 aribulan..

PaK PiS said...

wahh..dah nk konvo...thiniah hehe..
sy lg 2 taon lg..botak la kpala nk tgu..haha

Han Alfi said...

Pis : xpe, jap je tu 2tahun.. pastu abes da blaja.. hehe

teratak hati said...

tahniah..graduate dengan cemerlang...

teratak hati said...

tahniah..graduate dengan cemerlang...

Han Alfi said...

teratak hati : terima kasih banyak, rezeki Allah bagi :)

syafikah said...

tahniah coz graduate ngn cemerlang...sy dah convo 2 minggu lepas :-)

Han Alfi said...

syafikah : terima kasih, alhamdulillah.. owh yeke graduan course ape ni? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...