My Followers

Wednesday, August 10, 2011

Rindu library kampus uitm



Wah tetibe rindu teramat sangat dengan library di kampus dulu. Perpustakaan ni da jadi rumah kedua terutamanya menjelangnya exam final semester. Dari pagi sampai petang study + watching tb kat library ni. hehe. Sambil study, sambil skodeng orang lain jugak berstudy,bertalking, bersleep, bereating cekedish pun ada dan macam macam ada. Hehe.


Gambar di bawah ni kat library masa exam paper yg da mengakhiri kesudahan semester. Pasal tu da xde orang sebab ramai da habis paper exam. Kalau mula2 start exam, mmg penuh library kene datang awal. Kalau x, xde tempat duduk & second place nk g study di student center.


Ni pic diambil oleh Min, time orang sibuk bercakap rupanya dia sibuk snap pic. hehe . Tah pape nampak,cam ade perbincangan serius je. Padahal ni bergosip je. Hehe. Da letih mengadap buku so kita mengadap kawan tuk borak2. Pesanan, bulan puasa xboleh bergosip tau, kurang pahala. RUGI! :)








Kenangan belajar di uitm memang banyak dan seronok sgt. Kenangan sewaktu di universiti la moment hidup kita yg paling indah kawan2. So, kepada sesiapa yg masih blaja, enjoy urself there, dun be tension2,stress on finishing assignments. Dats called university students dear. Assignments, presentations is a common things u need to do. It was exciting yet cool :) After blaja, kita da kena face reality hidup yg penuh dengan kerja, responsibility, commitment dan seiring dengannya. And, at that time, you will miss so much the moments you have at university :) Salam Ramadhan semua.


Thank you reading & Happy reading :)



16 comments:

Chachos Cheezy Wedges said...

uitm mne dlu?? tyme blaja mmg sronok pon... best2!!

rara pinkmafia said...

even rara blaja kat poly je.ianya tetap kenangan terindah. kan kan.

Han Alfi said...

Chachos : uitm Kelantan. Uitm Machang & Uitm Kota Bahru. best

Han Alfi said...

rara : betul tu, blaja kat mana pun. Itulah kenangan manis kita :)

cx's said...

jemput join segment cx ye. segmen cx's :geng UiTM by campus tq syg :)

Han Alfi said...

cx's : wah.. ade tuk geng uitm ek.. okay will see soon . tq invite :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

stdy uitm ke?uitm mana?

Han Alfi said...

sarah : uitm Kelantan, macahng & kota bahru.. tp da habis blaja,tggu konvo :)

bloghok said...

wachaaaaaaaaaa

uMie_cHan said...

alor rindu la plak ngn campus life kat utm... even baru je 2 blan tnggalkan utm da strt rindu ni..;p

Han Alfi said...

bloghok : ngeeee ~

Han Alfi said...

Umie : alololo... mesti la rindu kan, kenangan suasana beljar mmg meyeronokan.. jdikan kngn plg manis kita :)

Ihsan Arifin said...

ulat buku tuuuu :)

Han Alfi said...

Ihsan : xde la sampai ulat buku.. study smart not study hard :)

Chachos Cheezy Wedges said...

ooo.. jaoh sgt tuh.. cmne leh ader dua uitm plak??

Han Alfi said...

chachos : uitm machang ibu, yg uitm kota bahru kampus. Blaja 1 tahun di uitm machang. pastu degree course tranfer ke uitm kb 2tahun kat sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...