My Followers

Monday, August 8, 2011

Pewangi pilihan sy :) Anda?


Bila cakap je tentang minyak wangi atau pewangi badan ni. Bermacam dan pelbagai bentuk, jenama yg akan difikirkan. Ada yg murah ada yg mahal dan ada yg sedang sedang. Macam - macam aroma dibangkitkan untuk setiap jenis minyak wangi dan pewangi. Pelbagai bentuk pewangi yg ada, dalam bentuk semburan, sapuan dan sebagainya. Setiap org ada pilihan taste masing2 kan. Jadi, apa pewangi favourite anda semua??? Jawab jgn xjawab :D



So, sy pula tidak menggunakan minyak wangi yg mahal2. Dan juga tidak memilih mana. Cukup sekadar sy suka dan terpikat dengan BAU nya serta AROMA nya yg boleh membangkitkan MOOD sy dan sy berasa AMAT YAKIN , Feel confident & comfortable :)



Pewangi pilihan sy iaitu ENCHANTEUR Eau De Toilette ALLURING. suka sangat 2! ^_^v







Enchanteur fragnance ini direka khas khusus untuk the romantic modern woman with a good taste, woman of refinement and also elegance. Terdapat beberapa wangian jenis " Romantic, Charming & Alluring". So, sy suka yg Alluring. That is my favourite and pakai sekarang. For me. I love Alluring because it's smell really FEMININE BEAUTY , FLORAL fragnance and DISTINCTLY ROMANTIC APPEAL. wow. yah :)


Thank you reading & Happy reading :)



17 comments:

Chachos Cheezy Wedges said...

ooo... nk try bau laa.. hahaha!!

Han Alfi said...

chachos : pergi beli.. hee

LyNn LyNdA said...

hanie3...please b my 1st follower...kikiki...agk tlmbat kn...heee...sila bg tnjuk ajr...tq...

http://greenscorpio2918.blogspot.com

ubi said...

gud info..sy pakai one drop je..hehe

Aza Afiq said...

SAYA PAKAI LOSYEN DYE,,MMG WANGI !

Han Alfi said...

Lynn : hehe... okay I will. boleh aje , anytime nk tanya pape tanya je la.. okay my pwen? :))

Han Alfi said...

ubi : thanks.. one drop perfume mmg femes.. hehe

Han Alfi said...

Aza : yes, ada dlam bentuk losyen jugak.. lembut xkulit jd. Mmg bau dia wangi enchanteur ni :)

Fahmi said...

tak minay sgt pakai minyak wangi... tak pandai nak pilih pun...

kadang2 je pakai minyak atar tu...

selalunya pakai bedak jek... huhu

Han Alfi said...

Fahmi : hehe.. xpe, sy pun xselalu gak pakai perfume ni .. tp yg atas tu koleksi sy..pakai bedak pun da cukup sebnar ye :)

Ashraf Jalil said...

saye pakai calvin klein.. =D

Abe Goreng said...

Abe pkai one drop perfume je.Hehehe.:D

UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

Han Alfi said...

Ashraf : hehe,wow cool :D

Han Alfi said...

Goreng : one drop ade mcm2 wangian kan.. lg besh :)

'mitchie' yusoff said...

suka pakai losyen baby je ... heheheh
nice blog!

Han Alfi said...

mitchie : hehe.. thank you :)

Anonymous said...

The system has a bypass to allow proper system airflow.. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]Mulberry Bayswater Bags[/url] In accordance with the main function of the hydraulic system can be divided into transmission and control systems.. [url=http://www.goosecoatsale.ca]canada goose down coat[/url] Xlmcehsoj
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora jewellery[/url] Fxktovmyn http://www.officialcanadagooseparkae.com ntqmygzew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...