My Followers

Thursday, August 4, 2011

Bukan Cinta Biasa


Sudah lama xupdate bahagian novel ni. So, baru baru ini sy menghabiskan novel " Bukan Cinta Biasa". Sy bace amik dalam 2 hari dan sehari sebelum menyambut bulan Ramadhan sudah habis baca. Kisar tentang novel ni menarik jalan cerita. Tentang keegoan si hero dan si heroin walaupun sudah ketika bertunang dan sudah berkahwin. Masing- masing tidak mahu memulakan mengatakan kata kata cinta sedangkan hati terus menerus mendesak. Ini antara ringkasan point ringkas dari sy. So, kepada pengemar novel mari dapatkan novel ini keluaran KAKI.





Thank you reading & Happy reading :)


10 comments:

Mohd Syahidi said...

kaki novel mmg best!!

Han Alfi said...

Syahidi : yup.. KAKI novel banyak keluaran novel yg best..

yad'z said...

sepupuku suamiku penah baca.. ? pun best gak..

Han Alfi said...

yad'z : novel tu kwn sy ada. tp sy xbace cuz klu sedara jd pasangan cinta, sy xbape suka.. hehe.. tu sy xbeli pun.. tp kwn ckp best :)

Irma A.Wahid said...

tak payah baca..tah2 nnti kluar je drama kt tv sbb adaptasi novel...skrg bnyk sgt crite cmtuh..=)))

Han Alfi said...

Irma : aah, byk tau.. da sgt arap novel2 yg sy bace semua masuk tb..hehe, owh tp.. dl tb dia da tukar skit jln cerita.. x amik sebijik dlm novel..hehe

Irma A.Wahid said...

tpi yg pnting same...ni x lame lagi kluar la citer2 terbaru kt tv...tgu turn je nak show tu ha~~

Han Alfi said...

irma : haha.. tahu xpe... tunggu bila, dan siapa pelakon ye..hehe

ninie_azriena said...

suka juga baca novel =)

jom join segmen "bloglist teruja" ninie ;) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ninie-azriena-ajak-join-bloglist-teruja.html

Han Alfi said...

ninie : owh.. okay i will visit ur segmen soon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...