My Followers

Saturday, August 20, 2011

Bertudung VS Tidak bertudung. Siapa menang?




Salam Ramadhan semua. Sempena bulan ramadhan ini ingin saya berkongsi bersama tentang isu yang dibincangkan ini. Isu ini sudah biasa dikatakan, dibincang dan macam-macam.
Bertudung vs tidak bertudung. Sy ambil dari laman web http://mynewshub.my/bm/2011/08/17/bertudung-lawan-tidak-bertudung-siapa-menang/. Nak lebih jelas anda semua boleh pergi ke laman web diatas ini.






Untuk nampak lebih jelas, nampak tulisan sedikit dibawah ini. Maaf diatas ketidak clear tulisan didalam gmbar dibawah. Anda boleh direct terus pergi laman web sy ambil. Renung-renungkan.





Jadi mari la kita renungkan bersama. Untuk mengecapi nikmat dari Allah s.w.t sama sama kita semua menjadi manusia yg lebih baik. Mendekati Allah dan menyesali kesalahan yg telah di lakukan. Allah Maha Pengampun lagi Maha Penyayang :)



Thank you reading & Happy reading :)


12 comments:

ms. jana said...

bertudnuglah menang kn...so pkai la tdung..hehehe..folow kamu..:)

Han Alfi said...

Jana : hehe.. Semestinya, kerana yg bertudung berada di atas perintah Allah. Tiada siapa boleh melawan Allah s.w.t. Allahhuakbar

done follow bc. tq :)

Ameera.Alias said...

mesti la pakai tudung :)

Zulqarnain Musa said...

of courselah bertudung bgi zul sbg lelaki kecantikan yg zul pandang apabila dri mata zul tidak langsung kelihatan aurat yg sengaja didedahkan..hah itu brulah cntik yg sempurna...lgipun mmg pompuan cntik bertudung...

Han Alfi said...

Ameera : sudah tentu :))

Han Alfi said...

Zul : Alhamdulillah. kalau kamu macm tu. InsyaAllah kamu akan ketemu dgn wanita yg baik, yg menutup auratnya dr pandangan laki lain selain kepada suaminya :)

Mr.NS said...

tapi yg bertudung skunk pon xmau tunjuk sikap yg bek...jgn mara cm komen..errr tudung menang...

Han Alfi said...

Mr.Ns : hehe,mmg ada segelintr mcm tuh. Kawn sy pn ada btudung tp mulut laser 24jam mgumpat. Mgumpat situ da dosa besar.segelintr ada mcm tu. Ada juga yg kejap pakai kejap xpakai. Itu biarlah Allah yg menilai. Kita semua dinilai oleh Allah s.w.t. Allahhuakbar

Tapi,sy juga punye kawan2 yg xbtudung dimana semuanya baik sgt.Malah ada akhlak yg lebih baik dari yg bertdung.Cuma luaran je tidak bertudung.Dan sy suka bkwn dgn mereka semua

:)

Chachos Cheezy Wedges said...

bertudung msti laa menang... tp kalo yg x bertudung pon ader yg baik jgk.. cuma diorang blom ready je nk pakai tudung.. bg diorang mase.. hehehe!!

Han Alfi said...

chachos : hehe.. kesimpulannya bertudung menang la ni kan.. hoyeah hoyeah :)

man said...

Ilmu penting sebelum berhujah...

Han Alfi said...

man : semestinya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...