My Followers

Wednesday, August 3, 2011

3 blog yg di REVIEW pilihan sy :) Pemenang la kira :P




Nampak gaya ye tiada lelaki menjadi pemenang pilihan follower. Sekarang di umumkan 3 gadis cantik molek yg menjadi pemenang atau follower terpilih oleh sy cik Han Alfi. Hehe.







Jadi pemenang pertama iaitu menjadi follower sy yg ke 400 iaitu cik manis abieb. :D Ini lah header blog cik manis abieb. Blognya bertajuk Cinta Sempurna. Comey kan header kartun blog cik abieb ni. hehe.






Sy da baca entry yg awk tulis, kebanyakkan entry awk tulis keluar dari pikiran awk dan banyak idea sendiri. Thats was good dear. You write your own story. Thats really a good thing when people read bout your writing is original come from your heart, your words :) Then, dalam blog cik abieb ni pun macam2 ada, ada daisy paith, clock & so on. Dan yg pasti sy tahu awk anak jati JOHOR! hehe, kalau awk nk tahu sy anak jati PAHANG. hehe. Anyway, thank you follow me & mendapat nombor follower bertuah 400 ngam ngam. :) Dan sy sudah menjadi follower awk kembali.


Words for you : moga blog awk bertambah success dan banyak lagi mengeluarkan entry2 yg menarik hati pembaca semua.



Seterusnya, menjadi pemenang kedua iaitu mendapat nombor follower yang ke 399 iaitu cik adik cantik Naurah ini. :D Blog title adik ni Naurah Syazwan. Mesti adik ni sweet sgt dgn pasangan dia. Hehe.






Bila tengok blog adik ni, background corak pun so sweet with full of hearts. <3 Tulisan follower dia pun dlm bentuk hearts. Kenapa awk sweet sgt. hehe. Bila baca entry awk tu, sangat bagus dalam bg motivation pd adik2 PMR kan, u can support adik2 PMR in blog jugak macam entry yg awk da buat tu. Your blog also simple, but nice to see. Btw, sy sudah menjadi follower awk. Thank you kerana menjadi follower sy okey dik. :)

Words for u : hope u will terus continue update ur blog dan sentiasa maintain menulis blog ni. Becuase u can share anything bout ur life in this blog with others. Sharing is caring :D



Last but not least, the 3rd one is Feel da More blog. Menjadi nombor follower ke 398. Si gadis ayu bernama feel da more :P. Inilah headernya, tgk header tu, awk yg buat sendiri ke design? comey & cutie cuz u SMS dgn org kan header tu.hehe.






So, bila tgk blog awk ni, sy rasa awk da lama blogging dari sy. :) hehe. Thank you kerana sudi follow sy dan tahniah kerana sy memilih nombor follower 398 nombor terakhir yg menjadi pemenang. Hehe. Bila baca entry awk, its nice and simple yet so brief. Sy suka baca entry yg pendek, simple & xterlalu panjang actually. Sebab entry yg panjang buat sy xbape rajin nak baca. Btw, enjoy reading ur blog dear :) Sy sudah menjadi follower anda kembali.


Words for u : xperlu words da cuz blog awk da bgs & awk pun da lama blogging. Sy arap blog awk akan sentiasa berkembang mekar dan menjadi blog pilihan pembaca semua.



Thank you jugak kepada yg follow. terima kasih , xie xie

Thank you for reading & happy reading :)



12 comments:

NaUrAh♥ShAzWaN said...

tengs hehe ((:

Han Alfi said...

Naurah : welkem.. hehe :)

lurveey.. said...

makcik hani..hehe...wahwahwah..ain xupdate2 lagi la blog...hehe....conteset pe ni??

Han Alfi said...

lurveey.. haha, mama ain.. bukan contest pun.. tp adiah tuk mereka yg follow hani.. yg dapat review blog yg bertuah follower no. 400,399,398. hehe :)

Mila Ahmad said...

gambar saya pown ade huhu...

Han Alfi said...

mila : hehe..termasuk sekali tu..:)

ada mokhtar said...

tahniah pd pemenang =)

Han Alfi said...

ada : haha.. follower je... bukan contest pun..hehe

Cik Pelangi said...

datang singgah sini..

Han Alfi said...

Pelangi : mekasih kamu :)

FeeL da MorE said...

owh kamu. . . thanx sangat sangat ! hehehe =)

Han Alfi said...

feel da more : same same :D hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...