My Followers

Monday, June 13, 2011

Photoshoot?! **ngee

Kejadian ini terjadi pada awal bulan jun ni dimana, abg pg sy tetiba ajak g tangkap gambar. Kawan dia jadi photographer. Mula-mula xmo la pegi nak wat ape kan.. hehe. Pastu tgk gmbar2 hasil tangkapan kawan2 abg sy ni cantik. Suka sy tgk. Abg pg pun ckp free of charge je, xperlu bayar jum pegi okay. So, tuk saje2. okay la. *testing skit kan..

So, esoknya pergi bersama abg pg. Tapi pegi lain-lain keta. Abg pg drive keta dia la. Sy drive keta lain. Hehe. Kebetulan, hari tu jugak kazen sy ada kawin kat Raub. So, sy da pergi hari sebelumnya kenduri kazen sy. Yg hari seterus ni menyambut menantu sy xpergi. Plus, ada janji temu dating with my darling bestfriend, Alisa. bape tahun sudah xjumpe. Pasal tu drive keta lain-lain cuz abg sy pergi kenduri sekeluarga. Tinggal la sy keseorangan dirumah, nasib bek ada dating ni.

Masa photoshoot malu giler. Ada 3 org kut photographer member abg sy ni. Posing pun kena arah cam xtahu lgsung duk depan camera. Kalau posing guna hp camera biasalah ;PP

So, wlaupun sy posing xikut lgsg kehendak photographer nasib bek la gmbar yg terhasil xteruk mane dimana photographer ni pandai wat gmbar tu cantik..hehe ;)

So, inilah antara hasilnya. Sy suka gmbar ini. Ada 2 keping je upload yg sy suka. Thank you to all photographer, Kumprinx Amin, Ismail Othman & the other 1 photographer. Gambar bawah ni credit to Kumprinx Amin. Good job then ;)




12 comments:

ijam ismail said...

mner gmbrnye?
hehe

Han Alfi said...

sudah ada..huhu

Syazwan said...

model tudung ke nie?

Erra Kyra said...

i follow u...kawan baru..hee



potocot kat mane ni?natural beaty ..lov.


^^

Han Alfi said...

syazwan : eyh mane ade..saje2 je..

Han Alfi said...

Kyra : thank you si cantik.. dekat kg sy je ni... hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

nice shoot,.cntik gmbr tuh,.=)

Han Alfi said...

Aini : owh.. thank you comeyyy ;)

chemija said...

i follow u :)

http://kesahchemija.blogspot.com/

jemput singgah

Han Alfi said...

chemija : thank you.. i follow u back dear ;)

Nini Hartini said...

sweet. tp pic bwh nmpk editnya. sbb blkg blur sgt. good try,

Bak Kut Teh halal?


.

Han Alfi said...

nini : thank you..tp pic bwh sy plg suka bcground dia xfokus kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...