My Followers

Wednesday, June 29, 2011

My dear, I love u :)

Entry ini untuk my dear yg sy sayangi. Dia merupakan kawan yang sangat baik dan sabar melayan karenah sy. Nama empunya Safirah Ramli. Datang dari Utara, Kedah mai. Orangnya sederhana comey dan semestinya baik hati dan sangat SABAR. Kerana dia ini juga, sy menjadi sabar melayan pelbagai ragam manusia yang sangat memualkan dan menyakitkan pandangan hati dan mata. Perghhh!!! hahaha. Tapi fira ni relax je, cool je, mebuatkan sy pun relax je, cool je, buat xde pape berlaku kalau ada masalah.


Hehe, so fira bukan hanya ada bersama sy waktu susah tp waktu senang sudah tentu. Disebabkan fira ni seorang yg cool, relax je. Kalau ada berita yg happy dia pun cool je, relax je. Kalau nampak excited pun kejap je. Hahaha. Sal tu dia merendah diri. Dan sy suka berkawan ngan fira. Fira ini merupakan kawan baik universiti sy. Kalau kemana mana selalu together gether. Kalau xde xbest ase sunyi. Sekarang duk jauh pun xbest ase, nk cite pape pun susah bukan face to face da. Anyway dear. Take care urself dimana pun hang berada. Ingat ak selalu dan smoga hang berbahagia dan sihat saje kat sana. I love u :)




Gambar ni da lama sangat, masa 2 tahun lalu ketika kami sama sama sem1. Gambar ini kami amik meggunakan webcam laptop fira di UiTM Machang. Waktu ni, kami tengah buat study sesama di blok pentadbiran xsilap untuk exam akhir sem1. Waktu ni jugak la ada kenangan lain-lain muncul. hehe. Wahh, seronok..!!


4 comments:

safarinnhhyahaya said...

owh..safira..sy knl dia..hehe..dia jiran sy kt kmp dlu..t kim slm kt dia yea..ckp safarina kim slm k..mst dia knl..

Ku Azhar said...

eh....hehehe kim slm ye kt dia :D aiyookkk *mati la aku lps nie :D

Han Alfi said...

safarina : laa yeke, okay t sy bagitahu dia, fira ni my bestfriend sampai sekarang. Fira ni mmg baik la ;)

Han Alfi said...

Ku Azhar : okay t sy bgtahu kamu kimslm yeee :D, ke kenal fira ni Kedah mari. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...