My Followers

Wednesday, June 22, 2011

Jalan-jalan seharian bersama org tersyg :)


Baru baru ni pegi jejalan ngan orang tersayang. Best sangat pergi jejalan ase xmo balik da. Tapi bukan jalan ngan orang tersayang tuuttttt aka My Mr Al. hehe. Ada rezeki pasti boley jumpa lg. kita sama sama sabar dess, smile :) ngee.


Tapi ngan 2 orang abg tersayang ngan seorang wanita yg bakal menjadi salah seorang ahli dalam keluarga sy atau pangkat kakak ipar tidak lama lagi. hehe. Pergi jejalan around kl, mcm2 pergi menyinggah ke tempat SOGO, ke Mid Valley, ke Hartamas ke One utama, ke KLCC dan lg ke dataran merdeka seterusnya lg lg dan lg. Mase kat 1 utama terserempak ngan LAH kumpulan VE bersama dgn isteri dan anknya. Masa kat KLCC terserempak dengan Kudsia Kahar dan Ziana Zain. Yang pasti akak Ziana Zain mmg cantekk.


Ni lg makan kat chicken rice kat 1 utama. So gmbar kat bawah ni gmbar abg tersayang yg bakal menamatkan zaman bujang tidak lama lg. ouch sedey sedey xleh nk main2 guro2 da pasni. hehe



Ini bersama tunang tersayang. Kak nor ;)






Yg seorg ni xyah kenalkan la sape lg klu x si penulis blog ni. Pasan x, xde sesape pun sebelah sy ni. Sian makan duk sorg2 xde sape teman. haha. Abg yus sy xde msa makan ni memandangkan abg yus kembali ke college sebentar ada meeting skit.


4 comments:

saharinasaharudin said...

bestnyee jalan2 :)

Han Alfi said...

saharina : hehe.. jom g jejalan sama2.. :)

safarinnhhyahaya said...

laa..ingat jejalan ngan awe..hehe..
anyway,hai saya safarina..dulu saya kawan tuto ngn awe masa kt kmp dlu..t kim salam kt dia ea..

Han Alfi said...

safarinnh : owhhh yeke... haiii safarina ;) Dun worry for sure sy kasitahu awe punya, kamu kirim salam ya..

tq dear sudi baca blog sy xsebrapa ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...