My Followers

Sunday, May 29, 2011

My Mr Al aka Awe tangkap gmbr GIRL selain saya :( Siapakah wanita itu......

Ouch.. sedihnya saya memikirkan apa yang telah terjadi. My Mr Al, xterfikir kah hati saya terguris melihat menerima semua ini. Saya tahu perempuan tu lagi cantik dari saya, putih tinggi mcm awak.

Tapi sekurang kurangnya awak hormati la saya yang sekarang ni masih bersama awak. Awak membuatkan saya merasa sangat kesal dengan perlakuan awak. Patut la awak selalu bercakap tentang perempuan ini kepada saya. Awak tangkap gambar dengan dia sebab awak suka tengok dia. Yelah perempuan cantik kan dan model katakan.




Inilah gambar yang saya dapat dari handphone My Mr Al ni.







Hehehe :P Gambar ini di ambil di Parkson KB. Owh, kalau gambar seperti ini awak nak amik banyak pun xpe. Saya tak kisah awak. Hahahaha. Kalau macam tu, saya pun ade amik gambar lelaki lain selain kamu, My Mr Al. Sebelum itu, jangan marah saya. Saya xberniat pun melakukan semua ini.





Ini gambar saya dengan lelaki lain :P






To My Mr Al, jangan marah ye dengan tajuk entry ni. Gurauan semata mata. hehe. You know I know who you are, I know everything about you. You are such a nice man and that I'm the ONLY girl in ur heart. Thank you :)

6 comments:

::sarah:: said...

s0 sweet!

is_isaac said...

publisity murahan.haha :P

Han Alfi said...

Kak am : hehe.. saje je..thank you! ;)

Han Alfi said...

Mail : publisiti murahan ko bace jugak.. ko hader?? xde kan.haha :P

Erra Kyra said...

hahaha..so sweettt!!=D


hai cik kak manisss...
kenai saya??


alaa..xingat la tuww..

nak ingat semula..datang lah umah saya lagi tau.^^
done folo u too..

Han Alfi said...

Kyra : thank you dear...

xegat la..
dtg rumah blog ke ape ni... hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...