My Followers

Saturday, March 12, 2011

Mari mebaca kawan-kawan :)


Mari membaca kawan kawan. huhu. Ini entry sewaktu sy jalan-jalan semasa berada 4 hari di Kota Bahru. Macam biasa port sy membeli Novel yg terkini di store "Popular" sampai je, mata jd berpinar pinar cuz byk sgt novel keluaran terbaru dan best2 tajuk novel. Menghabiskan masa hampir 1 jam semata mata untuk mencari novel yg terbaik. Haha. Yelah nak beli byk takut x cukup duit. :PP




Jadi ini Novel yg telah berjaya saya bawa pulang dengan pembelian RM19.90 sahaja.


Novel Biar Jadi Kaktus pula novel yg sy nak beli juga, tapi dibeli oleh My Mr Al dan My Mr Al dengan hati yg tersangat baik hati :P telah menhadiahkan novel ini kepada sy. Mekasih suprise ye. :))


Lepas tue, pegi makan2 pula. Lame x jumpe ngn dear Fira. Fira ni Kedah Mari. Lama xjumpa hang fira. hehe



Sizzling atas ni sebenarnya sy da makn separuh. haha. Lapar sgt kan. hee :)

5 comments:

ijam ismail said...

ok...singgah sini jap...
da follow kamu..
=)

Han Alfi said...

ijam : owh.. mekasih :)

Nasuha Salleh said...

sizzling !!!!
mengidam pule...
hihi

follow ur blog ;P

Han Alfi said...

nasuha : hehe..tiap kali makan mesti sy akan mintak sizzling even lapar nasi..hehe

ady87 said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...