My Followers

Tuesday, March 29, 2011

Industrial training kini sudah berakhir..!


Hari ni luangkan sedikit mase meng-update kan blog ni.. nak hitung2 lagi 18 hari lagi nak habis praktikal.. Tak lagi kira tolak cuti sabtu ahad, tinggal la 14 hari lagi.. Tolak plak cuti 2 hari next week sy mohon. hehe :P ada tinggal 12 hari lagi. Yay...

Pada tepat 15 April 2011, berakhir lah praktikal ku..yuhoo ;)
Ini adalah log book sy, untuk mencatat or report sepanjang sy berpraktikal, Segala keje yg sy lakukan tercatat di dalam buku ini.


Sepanjang menjalani kursus ni pun sy juga perlu meyiapkan thesis. Dan kini thesis sudah siap. Berakhir lah praktikal ada VIVA presentation pula. Wish me gud of luck !

4 comments:

sYafIk-wAy said...

waah same with me .hehe

Han Alfi said...

owh..good luck.

Pembawa_Wacana said...

owh....dah habis eh... baru nak wish gud luck..:)

Han Alfi said...

wacana : thank you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...