My Followers

Monday, March 7, 2011

Dibius cinta


Sudah lama sy tidak update tentang my novel. So, sy amik masa sedikit tuk update latest novel yg sy baca. "Dibius Cinta" novel ni sy beli cam bese port membeli novel di " Popular " Ini satu satu nya novel yg sangat menarik hati sy dan novel ini sangat sesuai untuk mereka yg sudah mempunyai kekasih hati. Romantiknya cinta seorang lelaki terhadap wanita yg dicintai nya. Sy menghabiskan masa sehari sahaja membaca novel ini disebabkan perasaan ingin tahu tentang ending cerita ini. :)

7 comments:

safura zahari said...

sonok ke cite dye?hurmm i dgr cucur bwg n kopi o mcm best,tp x try bc ag.

mysara said...

mai klu bc nvel, sehari bley hbs 2 nvel..
khusyuk!!
xmkn pn xpe..hehe

Han Alfi said...

safura : best ke x, depends jugak kpd feelings seseorg..

tp yg ini mmmg best sgt sy baca. sy suka :)

p/s :ada lg satu novel the latest punye sy x masuk lg dlm entry blog sy.

Han Alfi said...

mysara : yup sara, sy jugak.. tp skang ni bz ngan tesis so mase nk membaca novel terhad..

tp masih lg kenal baca jugak novel :))

Biela Yusoff.. said...

nwel nie best..biela dah bca separuh dlm internetla...huhu...suka sgt2 bca novel

Han Alfi said...

biela : memang best sgt cite novel ni..hehe..

ade yg novel latest share2 la ye ek..hehe

Biela Yusoff.. said...

ok..insyaAllah kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...