My Followers

Monday, March 7, 2011

Biar Jadi Kaktus


Buku novel ini menarik hati sy untuk membelinya. Tapi, sy xbeli sebaliknya sy beli novel lain. Rupa rupanya My Mr Al sy membeli novel ini tanpa pengetahuan sy dan menghadiahkan novel ini kepada sy. Terima Kasih :) Novel ini sy baru je dpt jd sy tidak start lg membacanya. Novel ini adalah novel keluar terbaru dari group karangkraf dan novel ini dikarang oleh Iffa Zalia. Mari semua peminat novel seperti sy membeli novel ini, hehe :))

4 comments:

yna fazlyna said...

i love novel... tapi dah lama tak pat bli novel tau.. save bajet ni..

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/ohh-tidak-blog-ku-bukan-blog-cinta.html

Han Alfi said...

yna : Sy pun sgt menyukai novel, dan ada lg satu novel the latest punye sy x masuk lg dlm entry blog sy.

p/s : novel sekarang ni pun da okay harganya :)

... said...

as salam..
oh..novel~
saya pun.tapi lebih kepada novel islamik =)

kalau dah review novel tu, ceritakan ya. =)

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri.hahaha

Han Alfi said...

... : wkslm..
owh, InsyaAllah..

klu kamu ada info2 tuk novel islamik boleh jugak share2 disini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...