My Followers

Tuesday, February 8, 2011

Xie xie member ku

Entry ini ditulis dituju kepada member lama sy. Kami dulu sekolah sama menuntut ilmu di Sek.Men.Keb Clifford. Walaupun time tue kami berlainan kelas tp kami berkawan baik. So, sy nk ucap la mekasih kat die ni yg telah menulis tentang blog sy di halaman or entry blog dia.

Ini adalah address entry http://yespepol.blogspot.com/2011/02/jom-singgah-reramai.html ditulis oleh beliau tentang blog sy. Mekasih yaa..

Dan ini, adalah address blog member sy ni http://yespepol.blogspot.com. So, kepada sesape membaca entry ni leh la jugak menyinggah ke blog member sy ni. Nak jd follower die pun dialu alukan sgt.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...