My Followers

Friday, February 18, 2011

Kabus kebal melanda..!


Wah..kabus kebal melanda di tempatku...!! apa yg terjadi? hehe. Ni waktu sy hendak pergi kerja, dalam kul 8 lebih sy bertolak ke tempat kerja, dihantar oleh abang2 sy yg tersayang. Kereta maleh2 lg nk drive sy ni. hehe. Dalam on the way nak pergi ade kawasan mengalami kabus tebal, so sy snap skit gmbar, cuz sy tgk cantik sgt permandangan semulajadi ni. Cam kat luar negara pun ada. heh. ada ke? hee


Amik gambar bila time xde kereta, baru leh nampak kabus lebih jelas, tp lepas tu makin kurang kabus kelihatan.
Sy sebenarnya suka tangkap macam2 gambar. So, dengan ada blog ni dapat lah sy upload gmbar nak berkongsi ngan orang lain :)

2 comments:

Taufiq Tiramisu said...

hehehe..datang cni dan follow blog yg mnarik ni..jemput la dtg blog..tgk2 tuto dan kalau rase blog sy bermutu, follow laa..kalau taknak, tak paksa ;)

Han Alfi said...

taufiq : mekasih follow blog sy.
InsyaAllah.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...