My Followers

Tuesday, February 15, 2011

Jalan karnival jom


Ni entry ketika sy berada di Qlate bermula pada 12 februari 2011 sampai 15 februari. Pagi buta 15 aribulan sy menaiki keretapi dari Wakaf Baru pulang ke kg halaman. Pukul 4.15 pg hari sabtu sy bertolak ke Kota Bahru sampai dalam 9.30 pg sabtu jgk. Sesampai je di KB sy pergi ke karnival ' Jom Masuk Universiti '. Punya lah ramai orang time ni, berpusu pusu sampai bertolak tolak ngan orang ramai. Tgk gambar bawah ni, ramai ye orang.

p/s : sy pakai amik je gambar, gambar belakang sape kat bawah ni pun sy xkenal.huuu

Sebenarnya karnival ni khas untuk lepasan SPM, STPM tp sy menyibukkan diri pergi jugak nak dapat beg,notes books free. Hehe :P Lucunya, sorg kakak ni taye adik lepasan spm aliran ape? Sy senyum je, malu lah nk jawab sy ni da belajar tahun akhir dan sem akhir degree akak :) Bakal lepasan univeristi da pun.

Haa.. ni gambar kak am, die ni 1 classmates n secourse marketing ngan sy blaja kat uitm Qlate ni. Rajin kak am ni involve ngan karnival ni.


Pada masa yang sama, ada pulak karnival 'Red Warriors'. Pasal tu la ramai sgt org dekat kawasan stadium ni. Lepas jejalan kat karnival pengajian tinggi, kami pun pusing2 di karnival Red Warriors.

2 comments:

::sarah:: said...

walamak!!! segan babe..hahaha..thanks a lot..saya malu =P
nyway..tq tau..rase bangga..=P
nyway, involved pown because LI kat RTM..so..thanks to RTM c0z bagi pluang yang best cenggini =)

Han Alfi said...

kak am : hehe.. sama-sama kasih ya.. :)
Ape nak malu, comel je gambar kak am tue..

Bagus la kak am, involve program2 camtu, aritu hani pergi happening la, ramai sgt org..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...