My Followers

Thursday, February 17, 2011

Indah bersama Mr Al :P

Sewaktu sy pergi Qlate sibuk nk jumpe advisor, tp sempat jugak sy berjumpe ngan My Mr Al. Lama xjumpe, bape bulan suda. Dalam kesibukan masing2 kami sempat berjumpe di KFC. hehe
16 februari baru ni, da masuk 2 tahun 1 bulan sy bersama My Mr Al. Yang pasti, Mr Al lelaki yg sangat baik dan menjaga saya sepenuh hatinya. Alhamdulillah sy bertemu lelaki seperti dia. Sy berharap hubungan kami berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan akhir hayat. :)

Amin ya rabbal alamin..
Yummy..yummy..:)


Sebelum balik, sempat lagi My Mr Al kasi hadiah suprise ngan menghadiahkan bantal golek mini kepada sy. Sy suka ! Mekasih ya.. :))

14 comments:

safura zahari said...

so suweeeettt dpt bantal upin ipin...
berbulan tak jumpa?wahhh sabarnya...

Han Alfi said...

safura : thank you :)
Duduk lain negeri, sy di Pahang dan My Mr Al di Qlate. Tue jd berbulan bulan xberjumpe..

Nurul Mazni said...

dah dtg blog..
jalan2.

Amoi MiyaSya said...

woahh ! semoga bahagia :)

June Flizzow said...

saya doakan anda kekal :) saya follow awak ye

al said...

smoga bhagia d sisi org yg t'syg..n sgala impian awk mjadi kenyataan...

an_Nur said...

wahhh! upin ipin!!! comell~

iekasub said...

semoga berkekalan! :)

btw, thanks kasi link di SB. saye dah follow! ^^,

Han Alfi said...

Mazni : thank you.. i will bertandang ke blog kamu :)

Han Alfi said...

MiyaSya : thank you so much.. kamu juga ya..:)

Han Alfi said...

June : Amin.. thank you June , i will follow u back dear..:)

Han Alfi said...

Al : Mekasih yaa.. semoga awk pun bahagia dan dapat segala yg awk kecapi..

p/s : " AL " Sama nama sy dan My Mr Al..:)

Han Alfi said...

An Nur : upin ipin mmg chumeyls.. hee :)

Han Alfi said...

ieka : terima kasih :)i will follow u back.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...