My Followers

Friday, February 18, 2011

Hari ni dapat rest..yay

Yay.. best nyer minggu ni akhirnya dapat juga sy rest dirumah. Start praktikal hujung bulan November tahun lepas, tiap hujung minggu ada je aktiviti. Akhirnya, minggu ni 19 Feb baru free..! Tapi dalam rest ni pun pening2 jugak cuz kena siapkan kan proposal memandangkan advisor, Dr.Azman suruh baiki2 lg ayat, dan tambah skit2 lg.

Hari ni bangun pg dengan segarnya. Sarapan pg ni roti canai cicah sardin, bila da ada masa kat rumah ni, kemas rumah la sy. Letih jugak nk mengemas cuz barang mainan anak jiran umah sy ni merata-rata. Jap lg, dtg umah ni bersepah balik la barang mainan ye. Suh kemas balik, jawabnya.. Tak Nak..huuuu- budak2 biasa la. Xpelah, kak hani jugak kemas, tp jd ala kadar je kemas. hehe :P

Pg ni jugak, My Mr Al ada tournament futsal di daerah Pasir Puteh. Memandangkan sy duk jauh, bg sms je la tuk memberi kata-kata semngat. Nak kol kdt abis!..hee
Sy harap My Mr Al dapat memenangi tournament futsal ni ya.
All da best to u dear.. U can do it !
Love ya :)

Haa, tengahari ni..nak tolong mak masak plak. hee :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...