My Followers

Sunday, February 6, 2011

Hadiah pemberiannya.. :)

Entry ini ditulis khas untuk memperingati present2 yg pernah My Mr Al kasi kat sy. Tetiba je tergerak hati untuk menulis tentang hadiah yg My Mr Al penah kasi kat sy. Sebab even mungkin biasa di mata anda tp berharga di mata dan hati sy. hee ~

Ini adalah antara antara hadiah kategori cenderahati yang dihadiahi oleh My Mr Al. Xsemua hadiah kategori cenderahati ini yg sy upload disini. Walau bagaimanapun, sampai sekarang, semua hadiah yg Mr Al kasi disimpan dan dijaga baik oleh sy. :)

Dan setiap hadiah yg dpt ni, adalah kenangan dan sebab2 hadiah ini diberikan kepada sy. Btw, sy sukeee semua hadiah yg dikasi. Terima kasih ya. Xie xie my dear.






12 comments:

ManJe said...

Semoga p'hubungan nie b'kekal hgg ke akhir nyer..
x mau gado2 tau... :)

Han Alfi said...

Manje : Terima kasih.. mendoakan kami.. sy hargai sgt2. Amin.. Same goes to u yah :)

zOeY zAu YaH said...

kalau namanya hadiah murah atau mhl kita ttp hargai kan? hehe...saya dah follow kamu.

Han Alfi said...

zoey zau yah : betul tu.. even hadiah dari sape2 pun kita harus menghargainya.. hehe.. mekasih sudah follow :))

piqa.comott said...

weee~
sangat sweet .
(:
terima kasih krana follow my blog yaa .
jangan segan2 dtg menyinggah .
saya sudah follow anda kembalii .
(:

Han Alfi said...

piqa : mekasih byk piqa.. IsyaAllah sy akan menyingah ke blog kamu.. jgn lupa dtg lg ke blog ini selalu ya.. hee :)

mera zati M.z said...

wewittttt..sweet sgt ! :D :D

Han Alfi said...

mera zati : thank you ya mera... :))

al said...

byknye dpt adiah..t nikah ngn si die,agak2 pe adiah y hani dpt?..hehehe

Han Alfi said...

Al : itu sy xtahu la :) Kamu siapa ya, cuz tahu nama sy hani?

sharina said...

bestnyer dapt hadiah dr tersyang,,kite ni takde org bg pun,,,huhu

Han Alfi said...

sharina : :) nanti mesti ada org yg kasi kamu hadiah ya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...