My Followers

Thursday, January 20, 2011

Trip yg best


Ni cite lama, tp dulu sy da ade tulis dlm blog sy. Tp entry tue da xde cuz sy sudah deleted. Untuk memenuhi plak blog ni, sy share sikit kisah2 lampau yg sy masih ingat. Trip ni pada 29 march 2010 xsilap sy, dimana kami ikut rombongan persatuan rekreasi ke Kuala Lumpur.
Gambar bawah ni, antara ahli2 rombongan yg pergi dimana student market dan jugak finance. Bila sebut finance, My Mr Al pun ade jugk. hehe . yg pakai baju merah tue Ms Al. :)


Kami pergi dlm 3 hari 2 malm. First sekali kami pergi berbasikal di Bukit Cerakah, Shah Alam. Yang pasti tempat ni sgt menarik, dan ade Taman 4 Musim. Memang best sgt berbasikal kawasan yg dipenuhi hutan-hutan yg menghijau.




Lepas tue, paling sy ingat adalah aktiviti BERKAYAK. Sy memang takut dgn air dlm. Dan pada masa yg sama, salah 1 aktiviti rombongan ni setiap org perlu berkayak. Dan kami pergi berkayak di Tasik Wetland Putrajaya. Memang luas sgt tasik tue, mula-mula sampai gerun giler, dlm ati biar betul kat sini ke sy kena berkayak. Tapi, bila da berkayak, alamak... syokk ye. Xmo da naik darat. Nak berkayak je. hehe :P


Dan seterusnya, malam tu kami pergi ke i-City, dimana tempat ni merupakan cahaya-cahaya lampu bermcam warna dengan bermacam bentuk. Sgt cantik dan sgt kreatif kepada person yg mendesign tempat ini.



Selebihnya, kami shopping2. Pastu kami jugak pergi menonton wayang. kami tgk cite Alice in Wonderland. Sy suka jgk tgk cite ni, menarik. Walau camne pun, memang trip ni syiokk lah..hehe :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...