My Followers

Saturday, January 15, 2011

Seronok ye beli barang tunang ni..hee



Bila tgk je tajuk kat atas ni, cam sy je yg bertunang. Tapi yg nk bertunang ye abg sy. Tapi nk wat camne da sy plak terlebih excited. Nak tuk diri sendiri lambat lg...heee :P

Hari ini dlm kul 10 lebih kami dri lipis pergi ke jerantut untuk pergi beli persiapan barang-barang hantaran. Sampai je sane kitorang pergi ke kedai Seri Impian. shopping2, sampai semua barang tgk kat kedai tue cantik2 belaka. Dan abg sy dengan on da spot baru mencari tema warna bg pihak belahnya memilih warna hitam putih. Kami pun mencari bahan-bahan yg dijadikan hantaran berwarna hitam putih. So, memang cantik dan sesuai dengan abg sy yg maskulin itu. haha.. Ini antara contoh kaler hitam putih yg menjadi pilihan si jejaka manis ini.. hihi



Lepas shopping,shopping lg. Selepas itu, kami pergi juga umah2 saudara yg terdekat,pergi jejalan sampai la ke malam. Kebetulan time tue ada pasar malam di jerantut. Sebelum balik sempat lagi kami ke pasar malam membeli makanan untuk kami makan bila sampai dirumah nanti. Jadi, seharian la kami berjalan hari ni, letih memang sgt letih. Tapi letih tue x terasa sgt sebab sy memang teruja sgt2 beli barang-barang camni. haha


Gambar dibawah ni lah gerangan yg nk bertunang ye.. Ceria je nampak ye... hehe




Sampai umah,dalam pukul 11 lebih. Sampai je xterus rehat tapi terus je tgk barang2 yg baru dibeli td. Walau camne pun, memang best sgt2 , dan senang la pasni bila giliran sy plak datang :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...