My Followers

Thursday, January 27, 2011

Hana Tajima.. She's Gorgeous !!


HANA TAJIMA, dia merupakan pereka designer terkenal from UK. Mempunyai darah kacukan Japan & England. For me she is Islamic Ikon Fashion Designer. So, sy ade upload beberapa keping gambar Hana Tajima untuk entry ni. She so beautiful & fantastic...!!!



10 comments:

NAA said...

sudah folo kamu... ;) nice entry dear.. slm knal ok.. jemput la jguk2 blog naa slalu ok.. ;)

Han Alfi said...

naa : tenkius so much yah...okay.. sy akn selalu jgk blog kamu.. jenguk2 juga blog sy yg baru nk aktif ni ya, hee mekasih :))

leyzajamil said...

Hana Tajima not our Malaysian ke? mcm melayu sekali pandang mcm yuna ..

Han Alfi said...

Ieyzajamil : bukan, die darah kacukan Jepun n mat salih,(England) xsilap.

She's not malaysian.

Nadt said...

sudah folo awak. do folo me plak ye. keep in touch. XOXO..

Han Alfi said...

Nadt : thank you, sudah follow u back :))

Anonymous said...

Got you here! Hana Tajima tu x buat tudung ke? kalau ada, saya nak beli...heheh..by d way, Han Alfi, nama sebenar Han ape ek? Saya dah lupa..satu lagi, rupa awak ni mengingatkan pd adik kwn sy..dia pun very intelligent, bljar smpai Master di Cambdridge University....PN. MAZNAH.

Han Alfi said...

Madam maznah : Hana tajima ni ada buat tudung, yg cam dlm gmbar je setahu hani warna hitam ni, kelabu jenis kain satin camtu..

Setahu hn, dia design tuk mysaa ni laman mysaa http://www.mysaa.com.

yg ni ada rekaan tudung by hana http://www.stylecovered.com/


Owh, really madam? hehe, hn biasa saja. baru habis blaja kat uitm Kota Bahru ni. ingat nk sambung master jugak tp rase nak kerja dulu. Nak amik experience bekerja. hehe.

mamatasnim said...

Salam perkenalan..nice blog..dah follow..follow akak gak ye..masih baru..tq

Han Alfi said...

mamatasnim : salam perkenalan jugak.. thank you.. sy sudah follow kakak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...