My Followers

Wednesday, January 5, 2011

Alisa


Tadi.. tengah duk men facebook..
My 1st BFF..
Alisa pun calling..
punya la lame xberborak panjang...
Dan tadi amik mase lama sgt berborak panjang tanpa henti..
Macm2 nk bercerita..
Kami dah berkawan baik hampir 11 tahun sudah..
waktu perkenalan kami mase kitorg same2 form1 dulu...
xsangka pejam celik pejam celik..
sekarang ni da 11 tahun kami berkawan rapat dan baik...
Berkongsi segala masalah suka duka...
dari kami form1 umur 13 tahun... sampai la sekarang..
kami masing2 da pun berusia..
23tahun...
Bila pikir-pikir.. cepat je masa berlalu...
Skrg ni pun...masing2 ada kerjaya haluan masing2..
kami stat mula berjauhan pun masa sy berada di form 6
di SMK Clifford..
Dan Alisa x menghabiskan form 6 die..
tp pergi meneruskan belajar di Masterskill dalam bidang nursing...
Cuz Alisa memang minat sgt dengan bidang kejururawatan ...
Dan sekarang Alisa dah pun bekerja sebagai nurse di Hospital Kuala Lumpur..
Dan sy masih lg di UiTM Qlate sem akhir dan tahun akhir..
Walau macam mane pun...
Saya bersyukur sgt2 ada Alisa..
My BFF yg sgt setia bersama sy..
diwaktu senang dan susah...

Aku sayanggg kau Alisa..
Miss u a lots....
:))

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...