My Followers

Monday, January 10, 2011

3 days at Kelantan :)


Beznyer g Kelantan ari sabtu lepas sampai ari isnin malam balik ke pahang semula. Pukul 4pg pergi ke Kelantan dan sampai pukul 10.30 pagi.Sepanjang naik keretapi bermula di Tanah Merah ke Pasir Mas rase berada atas tasik cuz penuh ngan air banjir. Sepanjang berada disana, sy tido dirumah sewa Ina dan Ayu kawan seclassmates. Kami jugak sempat berjumpa dan berborak dengan lecturer Prof Sapiai dan En.Ismail. Lama xjumpe..

Sy ke Kelantan pergi untuk berjumpa advisor, dimana setiap bulan 2 kali sebulan kami perlu ke UiTM kb berjumpa dengan penasihat kami. So, Sy, Quiah dan Fira pergi pd minggu ni. Pada hari ahad, sy bersama quiah, mail dan My Mr Al pergi ke UiTM Machang menaiki kereta yang didrive oleh My Mr Al. Mail berjumpa dengan advisor dan sy menemani quiah untuk settlekan masalah ptptn quiah yg di block. Da lama xpergi ke UiTM Machang, banyak da berubah dan rindu sgt dgn kenangan lama. Pada masa yg same, pada hari tersebut juga ada upacara sambutan Prof Shukri, lecturer sy dulu yang diangkat sebagai Pengarah Baru UiTM Kelantan sekarang. Congratulations prof.


Pada petang tue, kami pergi ke Taman Tengku Anis yg sgt besar dan cantik. Malam tue pulak, orang lain sibuk nk tgk Anugerah Juara Lagu, tp sy, My Mr Al, Fira, Quiah sibuk g jejalan, shopping2 kat Wakaf Che Yeh. So, malam tue kami pergi roda-roda di Wakaf Che Yeh sampai abez pitis. hehehe.. Malam tu jugak My Mr Al lepas antar kami pulang terus balik Pasir Puteh memandangkan My Mr Al kerja pada keesokan hari ye. Mekasih ye, kesian lak die letih ulang alik. Love u lebih.. :))


Keesokannya, sy dan quiah perlu berjumpa advisor tp malangnya advisor kami berada di ShahAlam ada meeting pada hari isnin dan selasa. So, pada hari tue sy dan quiah berjalan jalan merata tempat dan beli tiket sy tuk balik phg mlm tue. Walau macammane pun, mmg bez sgt dan ini antara cerita yg sy share semasa sy berada di Kelantan 3 hari ni.. Dan byk lg cerita semasa kami disana.

p/s : THANK YOU so much to My Mr Al
Thanx also to Ina & Ayu
& Of course to Quiah & Fira
Not forget to Tengku Ismail
:))

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...